Betaalmethoden

Contant en PIN

Als uw bestelling wilt komen afhalen dan kunt u ervoor kiezen om te betalen bij afhalen. U kunt bij ons Contant betalen en Pinnen.

Overboeking via de Bank

Nadat u heeft gekozen te betalen middels een overboeking, ontvangt u van ons een email met alle gegevens die u nodig heeft om de betaling te verrichten.

T.n.v.: DRD Pet Supplies
IBAN: NL89RABO0137539118
BIC: RABONL2U

iDeal

Als u kiest voor deze betaalmethode word u automatisch doorgeschakeld naar uw eigen bank. U rekent af in uw eigen vertrouwde internet betaalomgeving. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich ergens voor hoeft aan te melden. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland.

Creditcard (Mastercard en Visa)

U Kunt uw creditcardgegevens veilig invoeren via onze beveiligde betaalomgeving. Wij zorgen samen met uw creditcardverstrekker voor een correcte afhandeling van uw betaling.

Sofort Banking

SOFORT Banking, Eenvoudig, Veilig, Betalen. Ervaar hoe eenvoudig en snel u met SOFORT Banking kunt betalen en waarom het door de TÜV gecertificeerde betaalsysteem u optimale veiligheid biedt. Immers, bij betalingen op het internet heeft veiligheid de hoogste prioriteit.

Mister Cash

Mister Cash is een veilige betaalmethode speciaal voor Belgische klanten. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland.

U kunt tijdens het bestelproces kiezen uit één van bovenstaande betaalmogelijkheden. Zodra u aan het einde van uw bestelling de betaalmethode heeft gekozen, komt u in de beveiligde omgeving van de Rabobank om de betaling af te ronden. Na afronding van de betaling ontvangt u direct een bevestigingsmail van ons. Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Klarna 'Betaal later'

Met ‘Betaal later’ betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen en besloten hebt deze te houden. Zo betaal je nooit voor wat je terugstuurt.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina.

SSL Certificaat

De gegevensuitwisseling in de webwinkel geschiedt op een veilige manier. Dit gebeurt via een beveiligd data-opslagpunt, die werkt via een beveiligde verbinding met een 256bits SSL certificaat. Persoonsgegevens, betalingsgegevens en gevoelige privégegevens worden versleuteld verzonden. Wachtwoorden worden daarnaast versleuteld opgeslagen.

Wat als er iets mis gaat?

Als de betaling niet in één keer goed gaat, bijvoorbeeld door het wegvallen van de internetverbinding of omdat er onvoldoende saldo op uw rekening staat, dan wordt de bestelling nog wel voor u gereserveerd. Mocht dit voorkomen, dan kunt u de bestelling alsnog betalen door in uw account naar bestelling betalen te gaan.

konijnen webshop met konijnenvoer, konijnen speelgoed en konijnen snacks

konijnen webshop voor konijnenvoer, konijnen snacks, speelgoed en konijnen bodembedekking

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »