Betaalmethoden

Welkom bij onze betalingsinformatie! We begrijpen dat het betalen van je bestelling soms een serieus moment kan zijn, maar wie zegt dat betalen niet ook een beetje leuk kan zijn? We hebben een scala aan betaalmogelijkheden voor je klaarstaan, zodat je op jouw eigen knaaggewoontes kunt inspelen. Dus leun achterover, ontspan en laat ons je meenemen op een betaalavontuur vol mogelijkheden en een vleugje humor. Klaar om te ontdekken hoe je je bestelling kunt betalen en tegelijkertijd een glimlach op je gezicht kunt toveren? Laten we erin duiken!

Contant en PIN

Als je je bestelling wilt afhalen, kun je ervoor kiezen om contant of met PIN te betalen. Bij ons is alles mogelijk, zolang je maar niet probeert te betalen met knuffels of eikeltjes. Dus graai in je portemonnee of pak je pinpas en reken af als een pro!

Overboeking via de Bank

Nadat je hebt besloten om via een bankoverschrijving te betalen, ontvang je van ons een e-mail met alle gegevens die je nodig hebt om de betaling te voltooien. Het is net alsof we je een geheim bericht sturen met aanwijzingen voor een epische betaalmissie. Volg gewoon de instructies en word de held van je eigen bankavontuur!

T.n.v.: DRD Pet Supplies
IBAN: NL89RABO0137539118
BIC: RABONL2U

iDeal

Kies je voor iDeal, dan word je automatisch doorgestuurd naar je eigen vertrouwde online bankomgeving. Je rekent af alsof je nooit anders hebt gedaan, zonder dat je je hoeft aan te melden voor iets nieuws. Gewoon betalen zoals je gewend bent, maar dan met een extra dosis knaagdiergeluk. Deze betaalmethode is alleen beschikbaar voor bestellingen binnen Nederland.

Creditcard (Mastercard en Visa)

Swipe, swipe, betalen met je creditcard is een eitje! Voer veilig je creditcardgegevens in via onze beveiligde betaalomgeving, en wij zorgen ervoor dat de betaling vlekkeloos verloopt. Samen met je creditcardverstrekker maken we er een waar feestje van. Dus pak die kaart en geef je knaagdiermaatje de cadeautjes die hij verdient!

Sofort Banking

SOFORT Banking, eenvoudig en veilig betalen. Ontdek zelf hoe gemakkelijk en snel je met SOFORT Banking kunt betalen, en waarom dit door TÜV gecertificeerde betaalsysteem optimale veiligheid biedt. We weten allemaal dat veiligheid de hoogste prioriteit heeft, vooral als het gaat om betalen op internet. Dus duik in de wereld van SOFORT Banking en laat je knaagvriendjes zien hoe je betaalavonturen met stijl aangaat!

Mister Cash

Mister Cash, een veilige betaalmethode speciaal voor onze Belgische klanten. Het is als het ware de Belgische versie van iDeal. Dus, beste zuiderburen, haal die kaart maar tevoorschijn en laat je knaagdiergeluk niet langer wachten!

Tijdens het bestelproces kun je kiezen uit een van bovenstaande betaalmogelijkheden. Zodra je aan het einde van je bestelling de betaalmethode hebt gekozen, kom je terecht in de beveiligde omgeving van de Rabobank om de betaling af te ronden. Na afronding van de betaling ontvang je direct een bevestigingsmail van ons. Alle bedragen zijn inclusief BTW, dus geen verrassingen achteraf!

Klarna 'Betaal later'

Met 'Betaal later' kun je je bestelling achteraf betalen, nadat je deze hebt ontvangen en hebt besloten om alles te houden. Je betaalt dus nooit voor wat je terugstuurt. Klinkt als een win-winsituatie, toch?

Vul gewoon je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt. En het beste van alles is dat je kunt betalen wanneer het jou het beste uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Achteraf betalen met Klarna is veilig, eenvoudig en zorgeloos. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van ons ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina.

Paypal

 

SSL Certificaat

Bij ons in de webwinkel verloopt alle gegevensuitwisseling op een veilige manier. We hebben een beveiligd data-opslagpunt dat werkt via een 256-bits SSL-certificaat, zodat persoonsgegevens, betalingsgegevens en andere gevoelige privégegevens veilig versleuteld worden verzonden. We nemen veiligheid serieus, dus je kunt gerust zijn.

Wat als er iets mis gaat?

Soms gaan dingen niet helemaal volgens plan, zoals wanneer de internetverbinding plotseling wegvalt of er net niet genoeg saldo op je rekening staat. Geen zorgen! Als de betaling niet meteen lukt, wordt je bestelling nog steeds voor je gereserveerd. Als dit gebeurt, kun je de betaling alsnog voltooien door naar je account te gaan en naar de betalingssectie van je bestelling te gaan. Zo blijven jij en je knaagvriendjes tevreden en zijn we allemaal happy knaagbeesten!

konijnen webshop met konijnenvoer, konijnen speelgoed en konijnen snacks

uw knaagdier en konijn verdient beslist een echte specialist

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »