Blog over Knaagdieren!

Hoe zit dat met selectief eten bij de dwerghamster?

Hoe zit dat met selectief eten bij de dwerghamster? Het kan gebeuren dat je dwerghamster selectief eet. Zeer frustrerend! Maar je kleine vriend kan er niet altijd iets aan doen. De combinatie van oerinstinct, de beschikbaarheid van heerlijk voer en de drang zorgen ervoor dat het eetgedrag beïnvloed kan worden. Wij leggen je graag uit wat de achtergrond is van selectief eten en wat je eraan kunt doen.

Voedselverrijking voor Ratten

Voedselverrijking voor Ratten Ratjes zijn zeer intelligente dieren en ze vinden het heerlijk om lekker bezig te zijn. We bedenken dan ook van alles voor ze zodat ze zich niet gaan vervelen, maar vaak vergeten we de voeding hierin mee te nemen! Het verrijken van de voeding noemen wij "voeren met een twist" en we vertellen je graag hoe je dat kunt doen!

Eat Your Vegetables Day

Eat Your Vegetables Day Het is vandaag "Eat Your Vegetables Day" en dat is een mooie dag om even stil te staan bij het voeren van groentes aan knaagdieren. Groente is ontzettend gezond voor konijnen. Echter is het voeren van groente aan je konijn nog niet zo simpel als het misschien lijkt.

Voedselverrijking voor Konijnen

Voedselverrijking voor Konijnen Hoe geef jij je konijn zijn eten? De meeste mensen bieden het voedsel voor een konijn aan in een bakje, op een schaal of in een ruif. Ontzettend praktisch natuurlijk, het voedsel blijft zo mooi schoon en is voor de dieren altijd goed bereikbaar.

Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »