Blog over Knaagdieren!

Alles wat je moet weten over Gasbuiken bij Cavia's

Alles wat je moet weten over Gasbuiken bij Cavia's Cavia's zijn geliefde huisdieren vanwege hun vriendelijke karakter en schattige uiterlijk. Het is essentieel om goed voor deze kleine knaagdieren te zorgen, en een veelvoorkomend gezondheidsprobleem waar eigenaren mee te maken kunnen krijgen, is een 'gasbuik'. In dit informatieve blogbericht gaan we dieper in op wat een gasbuik is, hoe het ontstaat, hoe je het herkent en wat te doen als je vermoedt dat je cavia hier last van heeft.

Konijnen & Cavia's in de herfst

Konijnen & Cavia's in de herfst De herfst is in volle gang en het weer wordt somberder. Voor konijnen en cavia's is het de tijd om zich voor te bereiden op de koude maanden die voor ons liggen. Sommige van deze pluizige huisdieren blijven graag buiten, terwijl anderen naar binnen worden gehaald. In beide gevallen is het belangrijk om te weten hoe je hen kunt helpen zich aan te passen aan de veranderende weersomstandigheden.

Giftige Planten voor Knaagdieren & Konijnen

Giftige Planten voor Knaagdieren & Konijnen Het voeren van planten aan je knaagdier of konijn kan voor afwisseling en voedselverrijking zorgen. Daarnaast kunnen planten een aantal essentiële voedingsstoffen leveren zoals vezels, eiwitten, vitamines en mineralen die essentieel zijn voor de gezondheid van de dieren. Sommige planten kunnen echter ook schadelijk en zelfs zeer giftig zijn.

Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »