Blog over Knaagdieren!

Gezondheid van Knaagdieren & Konijnen

Gezondheid van Knaagdieren & Konijnen Een gezond knaagdier heeft heldere oogjes, een glanzende vacht en is levendig. Een goede voeding is van essentieel belang. Toch gaat er wel eens iets mis. Bij tijdig ingrijpen kun je gelukkig zelf al heel veel doen. In deze blog sommen we een aantal tips en adviezen samen die nuttig kunnen zijn bij de verzorging van knaagdieren.

Luchtwegen en de Smalle Weegbree

Luchtwegen en de Smalle Weegbree De Weegbree word regelmatig ingezet om benauwde dieren meer lucht te geven. Daarom word de Weegbree ingezet bij ademhalingsproblemen bij bijvoorbeeld Ratten, Konijnen en Cavia's. Maar ook bij Hamstertjes doet het wonderen en kan het op een milde manier veel verlichting geven. Het is mogelijk om het blad van de Weegbree rauw te voeren of er een thee van te maken.

Gezondheidscheck Konijn en Cavia

Gezondheidscheck Konijn en Cavia Dierenartsen erkennen dat vezels de belangrijkste factor vormen bij het adviseren van een konijnenvoeding. Met een ongelooflijk hoog vezelgehalte in Supreme's Selective Rabbit van 25% is het de meest vezelrijke, door dierenartsen aanbevolen geëxtrudeerde voeding voor Konijnen die beschikbaar is.

Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »