Blog over Knaagdieren!

Konijnen & Cavia's in de herfst

Konijnen & Cavia's in de herfst De herfst is in volle gang en het weer wordt somberder. Voor konijnen en cavia's is het de tijd om zich voor te bereiden op de koude maanden die voor ons liggen. Sommige van deze pluizige huisdieren blijven graag buiten, terwijl anderen naar binnen worden gehaald. In beide gevallen is het belangrijk om te weten hoe je hen kunt helpen zich aan te passen aan de veranderende weersomstandigheden.

Cavia's - Ideale Huisvesting: Natuurlijk Gedrag en Behoeften

Cavia's - Ideale Huisvesting: Natuurlijk Gedrag en Behoeften Het bieden van een geschikte huisvesting voor cavia's is van cruciaal belang, niet alleen voor het comfort van de eigenaar, maar ook voor het welzijn van deze lieve knaagdieren, die vaak als huisdier worden gehouden. Om te begrijpen hoe je cavia's optimaal kunt huisvesten, moeten we hun natuurlijke gedrag en behoeften begrijpen.

Konijnen in de winter

Konijnen in de winter Heeft mijn konijn het koud? Konijnen zijn heel geschikte dieren om het hele jaar door buiten te houden. We zitten nu midden in de winter en daarom leek het ons een goed moment om aandacht te besteden aan de buitenkonijnen bij lage temperaturen.

Kruidenbad voor zandbadderende knaagdieren

Kruidenbad voor zandbadderende knaagdieren Sommige knaagdieren zoals de Gerbil, Chinchilla en Degoe hebben een grote behoefte om in zand te badderen. Het badderen is niet alleen ontspannend voor de dieren, maar reinigt de vacht waardoor deze gezond en glanzend blijft. Bij deze dieren wordt de vacht namelijk sneller dan normaal vettig, dit heeft te maken met het klimaat waarin de dieren in het wil leven. Droge warme gebieden.

Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »