Blog over Knaagdieren!

Bodembedekking afgestemd op het knaagdier en de functie daarvan

Bodembedekking afgestemd op het knaagdier en de functie daarvan Er zijn ontzettend veel bodembedekkers voor knaagdieren en konijnen verkrijgbaar. Super fijn natuurlijk dat er zo veel keuze is, maar wat als je door de bodembedekkers het bos niet meer ziet? Want welke bodembedekking is nou geschikt voor welk dier? En wat is nou het verschil tussen de verschillende soorten bodembedekking? In deze blog nemen we jullie mee in de wereld van de bodembedekkers en proberen we de keuze wat makkelijker te maken!

Color Wood Gekleurde Bodembedekking

Color Wood Gekleurde Bodembedekking Wij houden wel van een kleurtje, jij ook? De meeste bodembedekkers hebben een natuurlijke of neutrale kleur en dat is helemaal niet erg, maar zo af en toe heb je gewoon zin in een feestje en dat kan nu! Wij hebben bodembedekking gemaakt van hout die 100% natuurlijk en veilig is. De kleurstoffen zijn 100% natuurlijk en veilig voor mens, dier en milieu! Maar wat kun je er allemaal mee? Dat gaan we je vertellen en laten zien in deze Blog!

Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »