Blog over Knaagdieren!

Assortiment wijzigingen bij Carefresh

Assortiment wijzigingen bij Carefresh Carefresh is één van de meest populaire bodembedekkers in Nederland. De vrolijk gekleurde en vooral zachte papierpropjes sieren menig hamsterverblijf en terecht want het is een hele mooie bodembedekker die niet stof en goed absorbeert. Voor alle fans een korte samenvatting van de veranderingen binnen het Carefresh assortiment.

Hoe gebruik je de Joris No Smell Bodembedekking?

Hoe gebruik je de Joris No Smell Bodembedekking? De bodembedekkers van Joris No Smell vormen samen een bijzondere groep met verschillende leuke toepassingsmogelijkheden. In deze blog vertellen we je wat meer over de verschillende mogelijkheden die er zijn per productsoort. Hoe je ze kunt gebruiken en hoe je ze kunt combineren om tot een fantastisch resultaat te komen!

Knaagdieren in de winter

Knaagdieren in de winter De winter heeft zijn intrede gegaan en dat betekend brrrr.... Onze knaagdieren houden helemaal niet van kou en daarom moeten we ze een handje helpen in de winter. Denk bijvoorbeeld aan het water dat buiten kan bevriezen of de hamster die in winterslaap kan gaan. Allemaal dingen om even bij stil te staan.

Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »