Getzoo

29
Sorteren op:
  • Voor 17 uur besteld morgen in huis!*
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Al 13 jaar een begrip!
€24,99 €19,99
Bestel nu
Op voorraad
  • Voor 17 uur besteld morgen in huis!*
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Al 13 jaar een begrip!

Getzoo

Bij Getzoo hebben we sinds 2008 maar één missie: het produceren van soortspecifieke en hoogwaardige accessoires voor kleine dieren. We houden van huisdieren en willen ervoor zorgen dat ze gelukkig en gezond zijn. Daarom worden al onze producten met liefde met de hand gemaakt in ons familiebedrijf in Duitsland, ondersteund door de nieuwste technologie (we hebben zelfs een hamster die goed is met computers).

Onze duurzame houtproducten zijn speciaal ontworpen om aan de natuurlijke behoeften van verschillende diersoorten te voldoen. We zijn erg doordacht en precies in ons werk, zodat elk product schoon en perfect is. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen en vermijden spijkers, nietpistolen, giftige verf of lijm (we willen geen knaagdieren met een plakkerige tong).

Het mooie van onze producten is dat ze allemaal uniek zijn, net als elk knaagdier. Ons hout is een natuurproduct, dus we hebben geen controle over de kleuren en nerf. Dus als je kleine kleureffecten, knoopgaten of structuren in het hout ziet, maak je geen zorgen, dat hoort erbij. Het is als een persoonlijk tintje van de natuur zelf.

Bij de productie maken we gebruik van geavanceerde CNC-technologie om ervoor te zorgen dat al onze producten voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitsnorm. We verwijderen kleine splinters in de nabewerking, zodat er geen onaangename verrassingen zijn voor de gevoelige pootjes van je knaagdier. En maak je geen zorgen, we gebruiken geen spijkers of schroeven die je kleintje kunnen verwonden. Veiligheid staat voorop!

Bij Getzoo begrijpen we dat liefde en veiligheid essentieel zijn voor het geluk van knaagdieren. Daarom streven we ernaar om ze die genegenheid te geven, zelfs als we er niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Onze producten zijn ontworpen met liefde, zodat jouw kleintje altijd een warm en knus gevoel heeft, zelfs als jij even weg bent.

Getzoo

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »