Bezorging tijdens Winter Weer

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • 0
Bezorging tijdens Winter Weer

Het hele land kleurt wit! Terwijl voor de één de sneeuwpret is begonnen is voor de ander een uitdaging begonnen!

PostNL laat weten de weersvoorspellingen "voortdurend" in de gaten te houden en zegt er alles aan te doen om te zorgen dat de post en de pakketten op tijd worden bezorgd. "Zo anticiperen we op situaties met extreme kou of sneeuwval, bijvoorbeeld door te strooien bij onze sorteercentra om die sneeuwvrij te houden en te zorgen dat onze de vrachtwagens daar veilig kunnen lossen", zegt een woordvoerder.
 
Bezorgers van PostNL worden van tevoren ingelicht over de verwachte weersomstandigheden en krijgen tips hoe ze veilig kunnen werken bij kou, gladheid of sneeuw. Bezorgers hoeven niet de weg op als het onverantwoord is, zegt PostNL. Bij vertraging van pakketten door extreem weer gaat PostNL in gesprek met klanten. Ook past PostNL dan de indicatie van de geplande bezorgtijd aan en schaalt het de klantenservice indien nodig op om vragen te beantwoorden.


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »