Blog over Knaagdieren!

Hoe zit dat met selectief eten bij de dwerghamster?

Hoe zit dat met selectief eten bij de dwerghamster? Het kan gebeuren dat je dwerghamster selectief eet. Zeer frustrerend! Maar je kleine vriend kan er niet altijd iets aan doen. De combinatie van oerinstinct, de beschikbaarheid van heerlijk voer en de drang zorgen ervoor dat het eetgedrag beïnvloed kan worden. Wij leggen je graag uit wat de achtergrond is van selectief eten en wat je eraan kunt doen.

Eat Your Vegetables Day

Eat Your Vegetables Day Het is vandaag "Eat Your Vegetables Day" en dat is een mooie dag om even stil te staan bij het voeren van groentes aan knaagdieren. Groente is ontzettend gezond voor konijnen. Echter is het voeren van groente aan je konijn nog niet zo simpel als het misschien lijkt.

Voedselverrijking voor Konijnen

Voedselverrijking voor Konijnen Hoe geef jij je konijn zijn eten? De meeste mensen bieden het voedsel voor een konijn aan in een bakje, op een schaal of in een ruif. Ontzettend praktisch natuurlijk, het voedsel blijft zo mooi schoon en is voor de dieren altijd goed bereikbaar.

De Knaagdier Kruidenier voor de hoogste kwaliteit kruiden

De Knaagdier Kruidenier voor de hoogste kwaliteit kruiden In deze blog vertellen we iets meer over de kruiden van de Knaagdier Kruidenier. Het oude wijze konijn weet precies welke kruiden uw knaagdier of konijn nodig heeft. Kruidenkunde is een oude leer over de geneeskrachtige werking van planten. Dieren gebruiken deze wijsheid instinctief in het wild. Ze weten vaak precies welke kruiden ze moeten eten om bepaalde kwaaltjes te verhelpen en gezond te blijven.

Verse Planten voor Knaagdieren & Konijnen

Verse Planten voor Knaagdieren & Konijnen Verse Biologische Planten en Kruiden voor knaagdieren! Hoe leuk en gezond is dat?! Wij vertellen je alles wat je moet weten over het gebruik en onderhoud van de plantjes voor je knaagdier en konijn. Welke plantjes het beste bij welk dier passen en hoe je het verblijf kunt inrichten met behulp van de plantjes.

Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »