Blog over Knaagdieren!

Natuurlijke voeding & Snacks van Mr Crumble

Natuurlijke voeding & Snacks van Mr Crumble We hebben wat nieuws voor de diertjes! De natuurlijke voeding & snacks van Mr. Crumble zijn allemaal 100% natuurlijk en uniek! De producten staan echt stil bij de natuurlijke voedingsbehoefte van de dieren en dat is zeer belangrijk. Graag willen we je voorstellen aan Mr. Crumble!

Dwerghamsters zijn Granivoren

Dwerghamsters zijn Granivoren De dwerghamster is een geval apart, lange tijd waren we in de veronderstelling dat het een omnivoor (alles eter) is, maar dat blijkt onjuist te zijn. Wij mensen zijn bijvoorbeeld echte omnivoren, wij eten van alles! Maar een dwerghamster eet eigenlijk voor 90% zaden en maar een heel klein deel van zijn dieet bestaat uit planten en dierlijke eiwitten. Omdat het grootste deel van het dieet van een dwerghamster uit zaden bestaat, behoort hij tot de "granivoren" (zaadetend).

Voedselverrijking voor Ratten

Voedselverrijking voor Ratten Ratjes zijn zeer intelligente dieren en ze vinden het heerlijk om lekker bezig te zijn. We bedenken dan ook van alles voor ze zodat ze zich niet gaan vervelen, maar vaak vergeten we de voeding hierin mee te nemen! Het verrijken van de voeding noemen wij "voeren met een twist" en we vertellen je graag hoe je dat kunt doen!

Paaseitjes bakken voor je knaagdier & konijn

Paaseitjes bakken voor je knaagdier & konijn Pasen staat al weer voor deur! Wij vinden dit natuurlijk een goed moment om de diertjes weer eens lekker te verwennen. We kunnen natuurlijk gewoon wat lekkers voor onze knaagdieren kopen, maar het is misschien nog wel leuker om iets lekkers te maken! In deze blog gaan we jullie vertellen hoe je super eenvoudig knaagdier paaseitjes kunt maken. Pluspunt: deze eitjes zijn super gezond en je kunt naar wens verschillende ingrediënten toevoegen. Zo weet je dus ook nog eens precies wat je geeft.

Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »