Blog over Knaagdieren!

Paaseitjes bakken voor je knaagdier & konijn

Paaseitjes bakken voor je knaagdier & konijn Pasen staat al weer voor deur! Wij vinden dit natuurlijk een goed moment om de diertjes weer eens lekker te verwennen. We kunnen natuurlijk gewoon wat lekkers voor onze knaagdieren kopen, maar het is misschien nog wel leuker om iets lekkers te maken! In deze blog gaan we jullie vertellen hoe je super eenvoudig knaagdier paaseitjes kunt maken. Pluspunt: deze eitjes zijn super gezond en je kunt naar wens verschillende ingrediënten toevoegen. Zo weet je dus ook nog eens precies wat je geeft.

Hoe zit dat met selectief eten bij de dwerghamster?

Hoe zit dat met selectief eten bij de dwerghamster? Het kan gebeuren dat je dwerghamster selectief eet. Zeer frustrerend! Maar je kleine vriend kan er niet altijd iets aan doen. De combinatie van oerinstinct, de beschikbaarheid van heerlijk voer en de drang zorgen ervoor dat het eetgedrag beïnvloed kan worden. Wij leggen je graag uit wat de achtergrond is van selectief eten en wat je eraan kunt doen.

Eat Your Vegetables Day

Eat Your Vegetables Day Het is vandaag "Eat Your Vegetables Day" en dat is een mooie dag om even stil te staan bij het voeren van groentes aan knaagdieren. Groente is ontzettend gezond voor konijnen. Echter is het voeren van groente aan je konijn nog niet zo simpel als het misschien lijkt.

Voedselverrijking voor Konijnen

Voedselverrijking voor Konijnen Hoe geef jij je konijn zijn eten? De meeste mensen bieden het voedsel voor een konijn aan in een bakje, op een schaal of in een ruif. Ontzettend praktisch natuurlijk, het voedsel blijft zo mooi schoon en is voor de dieren altijd goed bereikbaar.

Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »