Blog over Knaagdieren!

Muis als huisdier

Muis als huisdier Veel mensen worden kriebelig als ze horen dat er een muis in huis is, maar wij worden daar helemaal enthousiast van! Want het zijn hele gezellige huisdieren aanwezig. Muizen zijn ontzettend leuk om naar te kijken, ze zijn ook nog eens heel vrolijk, intelligent en hebben een vrij eenvoudige verzorging nodig.

Bunny Speciaal Voer voor knaagdieren

Bunny Speciaal Voer voor knaagdieren Bunny is een familie-onderneming, die uit liefde voor het dier werd opgericht. Doel was en is tot op de dag van vandaag het optimale, gezonde voer voor kleine zoogdieren te bereiden, dat op de oorspronkelijke levensomgeving en de behoeften van de dieren exact is afgestemd. Een bedrijf dat nauw samenwerkt met vooraanstaande dierenartsen op knaagdier gebied, wetenschappelijk onderzoek meeneemt in de productie van knaagdier voeding en accessoires. Bunny heeft als één van de eerste fabrikanten een suikerarme voeding ontwikkeld voor kleine knaagdieren, waardoor het risico op diabetes tot een minimum teruggebracht wordt.

Kunsthars voor Muisjes

Kunsthars voor Muisjes Muizenplasjes kunnen soms behoorlijk ruiken. Voor de een is het een specifiek luchtje en voor de ander gewoon stank. Wij blijven erbij.... waar dieren zijn, zijn luchtjes, maar er zijn materialen die het leven zoveel prettiger en frisser kunnen maken!

DIY Zandbak voor knaagdieren

DIY Zandbak voor knaagdieren Heb je een oud houten looprad? Niet weggooien! We laten je graag zien wat je er nog mee kunt doen ;) In een eerdere blog lieten we al zien hoe je er een reuzenrad met snacks van maakt. Nu laten we je zien dat je er ook een geweldige zandbak van kunt maken.

Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »