Blog over Knaagdieren!

De Kleurmuis

De Kleurmuis De tamme kleurmuis is afkomstig van de huismuis (Mus musculus). Muizen komen oorspronkelijk uit Azië, maar ze zijn dankzij de mens de hele wereld over gereisd en in alle uithoeken terecht gekomen. De band tussen mens en muis gaat al heel ver terug, want al voor de jaartelling werden deze slimme diertjes als huisdier gehouden.

Natuurlijke voeding & Snacks van Mr Crumble

Natuurlijke voeding & Snacks van Mr Crumble We hebben wat nieuws voor de diertjes! De natuurlijke voeding & snacks van Mr. Crumble zijn allemaal 100% natuurlijk en uniek! De producten staan echt stil bij de natuurlijke voedingsbehoefte van de dieren en dat is zeer belangrijk. Graag willen we je voorstellen aan Mr. Crumble!

Rodipet HEUREKA Looprad voor knaagdieren

Rodipet HEUREKA Looprad voor knaagdieren Het Rodipet Heureka Looprad is een bijzonder looprad om te zien, maar ook om in te rennen! Het looprad is ontstaat na vele ontwikkeljaren. De fabrikant Rodipet is een vooraanstaande fabrikant van zeer hoogwaardige knaagdierproducten, een echte expert op het gebied en dat is terug te zien aan het geweldige looprad dat Rodipet heeft ontwikkeld voor de dieren! In deze blog vertellen we je alles op het Heureka Looprad!

Muis als huisdier

Muis als huisdier Veel mensen worden kriebelig als ze horen dat er een muis in huis is, maar wij worden daar helemaal enthousiast van! Want het zijn hele gezellige huisdieren aanwezig. Muizen zijn ontzettend leuk om naar te kijken, ze zijn ook nog eens heel vrolijk, intelligent en hebben een vrij eenvoudige verzorging nodig.

Bunny Speciaal Voer voor knaagdieren

Bunny Speciaal Voer voor knaagdieren Bunny is een familie-onderneming, die uit liefde voor het dier werd opgericht. Doel was en is tot op de dag van vandaag het optimale, gezonde voer voor kleine zoogdieren te bereiden, dat op de oorspronkelijke levensomgeving en de behoeften van de dieren exact is afgestemd. Een bedrijf dat nauw samenwerkt met vooraanstaande dierenartsen op knaagdier gebied, wetenschappelijk onderzoek meeneemt in de productie van knaagdier voeding en accessoires. Bunny heeft als één van de eerste fabrikanten een suikerarme voeding ontwikkeld voor kleine knaagdieren, waardoor het risico op diabetes tot een minimum teruggebracht wordt.

Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »