Blog over Knaagdieren!

Terrariums voor Hamsters & Gerbils en hoe belangrijk luchtcirculatie is

Terrariums voor Hamsters & Gerbils en  hoe belangrijk luchtcirculatie is Terrariums bieden een prachtige manier om kleine knaagdieren, zoals hamsters en gerbils, een comfortabele en natuurlijke leefomgeving te bieden. Ze zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar spelen ook een cruciale rol bij het handhaven van het welzijn van de gehuisveste dieren. Een van de geavanceerde kenmerken van de Black Scape terrariums is het doordachte ventilatiesysteem dat ervoor zorgt dat de lucht in het terrarium voortdurend in beweging is. Maar hoe werkt dit systeem precies? Laten we dieper in de details duiken en de magie achter de luchtcirculatie ontrafelen.

Kruidenbad voor zandbadderende knaagdieren

Kruidenbad voor zandbadderende knaagdieren Sommige knaagdieren zoals de Gerbil, Chinchilla en Degoe hebben een grote behoefte om in zand te badderen. Het badderen is niet alleen ontspannend voor de dieren, maar reinigt de vacht waardoor deze gezond en glanzend blijft. Bij deze dieren wordt de vacht namelijk sneller dan normaal vettig, dit heeft te maken met het klimaat waarin de dieren in het wil leven. Droge warme gebieden.

Natuurlijke voeding & Snacks van Mr Crumble

Natuurlijke voeding & Snacks van Mr Crumble We hebben wat nieuws voor de diertjes! De natuurlijke voeding & snacks van Mr. Crumble zijn allemaal 100% natuurlijk en uniek! De producten staan echt stil bij de natuurlijke voedingsbehoefte van de dieren en dat is zeer belangrijk. Graag willen we je voorstellen aan Mr. Crumble!

Campbelli Dwerghamster

Campbelli Dwerghamster De Campbelli Dwerghamster (Phodopus sungoris campbelli) komt van nature uit steppen van de Altai, Tuva, Noord Mongolië en Mansjoerije en is nauw verwant met de Russische Dwerghamster. Vroeger dacht men dat de Campbelli Dwerghamster een ondersoort was van de Russische Dwerghamster. Beide dwerghamstersoorten deelden zelfs dezelfde Latijnse naam, namelijk: Phodopus sungoris. Dit is later veranderd toen men erachter kwam dat het toch twee verschillende soorten zijn. De Campbelli heeft toen de toevoeging "Campbelli" gekregen.

Roborovski Dwerghamster

Roborovski Dwerghamster De Roborovski Dwerghamster wordt ook wel de woestijn dwerghamster genoemd en dat komt omdat hij inderdaad van nature in de (half)woestijnen van Rusland, China, Manchuria en Mongolië leeft. De Roborovski is ook de kleinste dwerghamstersoort en de snelste.

Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »