NIEUW! Navraag bij de bezorger en krijg binnen 2 uur antwoord

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • 0
NIEUW! Navraag bij de bezorger en krijg binnen 2 uur antwoord

We hebben geweldig nieuws! Vanaf nu introduceert PostNL een nieuwe functie: direct contact met de bezorger.

Leuk weetje!
Wist je dat onze bestellingen in 98% van de gevallen de volgende dag zonder problemen worden geleverd? Dat komt door onze geniale logistieke aanpassingen en naadloze aansluiting met PostNL.

Ontvang binnen 2 uur antwoord van de chauffeur van PostNL

Stel je voor: je hebt een bestelling geplaatst en je wacht vol spanning op je pakketje. Maar plotseling vraag je je af waar het blijft. Normaal gesproken zou je onze klantenservice vragen, maar dat is verleden tijd! Met deze nieuwe functie kun je rechtstreeks contact opnemen met de bezorger via het track & trace-systeem. Binnen twee uur krijg je antwoord per e-mail. En als de bezorger niet binnen die tijd kan reageren, neemt een medewerker van PostNL contact met je op. Het resultaat? Meer gemak voor jou en minder stress!

Maar hoe werkt het? In slechts 3 eenvoudige stappen heb je duidelijkheid over je pakket:

  1. Laat PostNL weten wat er aan de hand is via de track & trace-pagina van je pakket in de app of op de website van PostNL. Met een duimpje omhoog of omlaag (in de app) of met blije of verdrietige emoji's (op de website) kun je aangeven dat je een vraag hebt over je pakket. Je kunt ook de Chatbot Daan gebruiken om je vraag te stellen.

  2. PostNL stuurt je vraag direct naar de bezorger, die tijdens zijn bezorgronde direct antwoord kan geven dankzij een melding op zijn handscanner.

  3. Binnen 2 uur ontvang je een e-mail met het antwoord van de bezorger. Als de bezorger niet op tijd kan reageren, neemt PostNL zelf contact met je op.

Wat zijn de voordelen voor jou als gewaardeerde klant?

Je krijgt sneller antwoord en hebt dus minder stress
Je hoeft niet meer navraag te doen bij onze klantenservice, wat jou tijd bespaart
Je hebt direct contact met de bezorger, wat zorgt voor meer transparantie en gemak

We hopen dat je blij bent met deze nieuwe functie en dat het je ervaring met onze webshop nog beter maakt. Bedankt voor je vertrouwen in ons!

Meer weten -> https://www.postnl.nl/klantenservice/probleem-klacht/niets-ontvangen/navraag/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »