De oplossing voor de looprad plassers!

De oplossing voor de looprad plassers!

Heb jij er ook zo één? Een knaagdier dat maar in zijn looprad blijft plassen? Als het looprad van kunststof is dan is er nog niet zoveel aan de hand, maar als je voor een houten loopradje hebt gekozen en je knager besluit daar zijn toilet van te maken dan wordt je daar niet vrolijk van. Gelukkig hebben wij de oplossing!

HET VERHAAL VAN CSI URINE SPRAY

CSI URINE gebruikt geen chemicaliën, maar werkt samen met de natuur. Bacteriën zijn de natuurlijke opruimers van de aarde. Zij produceren enzymen die het natuurlijke afbreekproces realiseren zodat deze bacteriën de restanten kunnen verwerken als voeding.

Wanneer je een Maria biscuitje in je mond stopt merk je dat, na even wachten, het biscuitje oplost. Het biscuitje wordt afgebroken zodat deze opgenomen kan worden door het lichaam. Het biscuitje wordt afgebroken door enzymen zodat de bacteriën in het lichaam het koekje kunnen verwerken.

Er zijn allerlei soorten enzymen waardoor het belangrijk is dat de juiste enzym voor het juiste doeleind wordt gebruikt anders levert dit geen resultaat op.

De bacteriën van CSI URINE produceren enzymen die actief werken op urine. Deze 'hongerige' enzymen vallen de urine moleculen aan en breken deze vervolgens volledig af. Dit zorgt ervoor dat de stank en kleur verdwijnt. De bacteriën gebruiken de afgebroken moleculen als voedsel om te kunnen groeien en om zo een volgende hoeveelheid aan te kunnen pakken.

CSI URINE is op basis van bacteriën en op basis van enzymen verkrijgbaar.

CSI URINE op basis van bacteriën moet eerst enzymen produceren voordat deze de urine kan afbreken, maar heeft langer effect. Dit komt doordat de bacteriën urine gebruiken als voedingsstof en zo vaker enzymen kunnen produceren. Dit blijven ze doen totdat ze worden opgegeten door een andere bacterie.

Het concentraat met reeds werkende enzymen werkt direct, maar werkt korter omdat enzymen zichzelf afbreken nadat deze zijn gebied heeft schoongemaakt.

Werking op basis van bacteriën:

 • De bacteriën worden toegediend aan kattengrit en worden pas geactiveerd wanneer een huisdier de kattenbak gebruikt.
 • bacteriën produceren enzymen die het urinezuur gaat afbreken.
 • Telkens wanneer de kattenbak wordt gebruikt produceren de bacteriën deze enzymen en breken de urine af totdat de bacteriën zijn opgegeten door andere bacteriën.
 • De enzymen breken zichzelf af wanneer zij hun werk hebben voltooid.

 

Werking op basis van enzymen:

 • De werkzame stoffen van de bacteriën zijn in een fles gestopt.
 • Doordat de bron, de bacterie, niet is toegevoegd werkt deze alleen op korte termijn, maar het concentraat en enzymen werken direct.
 • De enzymen breken zichzelf af wanneer zij hun werk hebben voltooid.


HOE KUN JE CSI URINE SPRAY GEBRUIKEN?

Algemene gebruiksaanwijzingen:

 • Controleer voor kleuraantasting op een onopvallende plek.
 • Verwijder overtollige urine, uitwerpselen of braaksel met keukenpapier.
 • Bedrenk de vervuilde plek met CSI URINE en overlap de randen van de plek.
 • Niet schrobben. Gebruik CSI URINE niet samen met andere schoonmaakmiddelen.
 • Laat het aan de lucht drogen. Dit kan tot 24-48 uur duren.
 • Wanneer de vlek volledig is opgedroogd, stofzuig of borstel de resten weg.

 

Tapijt/stoffen:

 • Maak urinevlekken op tapijt of stof niet schoon met shampoo of stoom totdat de geur en vlek volledig verwijderd zijn met CSI URINE.
 • Bedrenk de vervuilde plek met CSI URINE en overlap de randen van de plek. Urinevlekken verspreiden zich 2 tot 4 keer zo groot als vloeistoffen en trekken in de onderlaag.
 • Laat het aan de lucht drogen. Dit kan tot 48 uur duren, afhankelijk van de temperatuur en luchtvochtigheid. CSI URINE werkt wanneer de vlek nat is en werkt totdat deze droog is.
 • Wanneer de vlek volledig is opgedroogd, stofzuig of borstel de resten weg.
 • Herhaal de behandeling indien nodig om (oude) urinegeur en -vlekken af te breken.


looprad plassen urineHET LOOPRADJE REINIGEN MET CSI

Een loopradje kun je simpelweg insprayen en laten drogen. Ook wij hebben dit zelf uit mogen proberen en we waren verbijsterd! Het werkt echt. De urine verdwijnt als sneeuw voor de zon!

De spray is niet alleen geschikt voor houten loopradjes, maar voor alle houten kooi accessoires waar urine op komt. Denk aan wijnranken waar muisjes of ratjes overheen lopen en plassen. Al deze kooi onderdelen hebben vanaf nu een nog langer leven zonder nare luchtjes!

 

Reacties

 1. Saskia Bekelaar Saskia Bekelaar

  Beste mvr of mr..Ik gebruik deze spray ook voor mijn houten looprad.. maar de geur blijft.. we hebben voor een houten looprad met kurk in het loopgedeelde .. de kurk blijft stinken.. vervelend dat ze in het rad plast.. ik wil geen plastic rad want dat staat niet bij mijn bosthema.. misschien tips voor het kurk geurloos vrij te krijgen, vriendelijke groet Saskia Bekelaar

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »