Blog over Knaagdieren!

Egels bijvoeren

  • Geplaatst op
  • Door DRD Knaagdierwinkel
  • Geplaatst in Egel
  • 0
Egels bijvoeren

Lentezonnetjes en gezellige avondgeluiden kondigen het aan: het bijvoerseizoen voor egels is begonnen! Vanaf 1 maart kunnen begint het egel bijvoerseizoen. Onze kleine stekelige vrienden ontwaken uit hun winterslaap en hebben hongerige buikjes. Het is tijd om de voederstations klaar te maken en een warm welkom te bieden aan deze schattige tuinbewoners.

Winterse Zorg voor Jouw Geliefde Hamster

Winterse Zorg voor Jouw Geliefde Hamster

De winter brengt gezellige avonden, sneeuwpret en knusse dekentjes met zich mee, maar het is ook een tijd waarin we extra zorg moeten dragen voor onze harige vrienden, waaronder onze geliefde hamsters. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat jouw hamster comfortabel en gezond blijft tijdens de koude maanden.

Bodemmatten en Plasmatten voor Gelukkige Cavia's

Bodemmatten en Plasmatten voor Gelukkige Cavia's

Cavia's, die schattige kleine knaagdieren, zijn een genot om in huis te hebben. Ze brengen vreugde en gezelligheid in ons leven, en als liefhebber van deze harige vrienden, wil je natuurlijk het allerbeste voor ze. Een van de manieren waarop je voor jouw cavia's kunt zorgen, is door ze een comfortabele en hygiënische leefomgeving te bieden. Dat is waar bodemmatten en plasmatten in het spel komen. In deze uitgebreide blog zullen we ons verdiepen in het gebruik van deze matten voor cavia's en zullen we je vertellen waarom ze van onschatbare waarde zijn voor zowel de cavia's als hun eigenaren. Deze gids is speciaal geschreven voor beginnende cavia-liefhebbers die willen begrijpen hoe ze het welzijn van hun harige metgezellen kunnen verbeteren.

Terrariums voor Hamsters & Gerbils en hoe belangrijk luchtcirculatie is

Terrariums voor Hamsters & Gerbils en  hoe belangrijk luchtcirculatie is

Terrariums bieden een prachtige manier om kleine knaagdieren, zoals hamsters en gerbils, een comfortabele en natuurlijke leefomgeving te bieden. Ze zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar spelen ook een cruciale rol bij het handhaven van het welzijn van de gehuisveste dieren. Een van de geavanceerde kenmerken van de Black Scape terrariums is het doordachte ventilatiesysteem dat ervoor zorgt dat de lucht in het terrarium voortdurend in beweging is. Maar hoe werkt dit systeem precies? Laten we dieper in de details duiken en de magie achter de luchtcirculatie ontrafelen.

Konijnen en Cavia's in de Winter: Binnen en Buiten

Konijnen en Cavia's in de Winter: Binnen en Buiten

Terwijl de winter in volle gang is, hebben konijnen die gewend zijn aan koude temperaturen een dikke wintervacht ontwikkeld. Zelfs degenen die binnen overwinteren, worden beïnvloed door klimaatverandering, zoals verwarmingslucht. In deze blog leggen we uit hoe je je geliefde huisdieren kunt ondersteunen tijdens de wintermaanden.

Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »