Elmato Elmato Paradijs 100 cm voor Knaagdieren!
Elmato Paradijs 100 cm voor Knaagdieren! €249,99 €299,99

Elmato Paradijs 100 cm voor Knaagdieren!

€299,99 €249,99
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Welkom in het meest epische knaagdierparadijs ooit: het Elmato Knaagdier Paradijs!

Dit verblijf is zo geweldig dat je kleine hamsters en muizen nooit meer weg willen. Serieus, het is als een vijfsterrenresort voor harige wezentjes!

Het Elmato Paradijs is werkelijk een paradijs verblijf voor kleine knaagdieren zoals Hamsters en muizen. Het verblijf is zeer ruim en wordt geleverd met een basis inrichting bestaande uit een plateau en een trappetje. Dankzij de dichte vorm kan er veel bodembedekking worden gebruikt, waar de dieren vervolgens heerlijk in kunnen graven. Het plexiglas aan de voorzijde geeft een fantastische uitzicht op het geheel en maakt meekijken met de activiteiten van het dier mogelijk.

Inclusief inrichting
Natuurlijke uitstraling
Mogelijkheid veel bodembedekking te gebruiken
Ideaal voor Hamsterscaping

We hebben aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat jouw knaagdieren zich als royalty voelen. Met zijn ruime interieur en meegeleverde plateau en trappetje biedt dit paradijs meer dan genoeg ruimte om te spelen, rennen en zelfs een beetje acrobatiek te doen. Het is alsof ze hun eigen knaagdiercircus hebben!

En laten we het knaagdierwalhalla van bodembedekking niet vergeten. Deze plek is zo dicht en gezellig dat jouw kleine vriendjes erin kunnen graven als een stel gepassioneerde archeologen. Ze zullen zich helemaal kunnen uitleven en de grootste knaagdierberg kunnen bouwen. Het wordt een ware bodembedekkingsfeest!

En wat dacht je van het plexiglas aan de voorkant? Het biedt niet alleen een ongelooflijk uitzicht op het knaagdierparadijs, maar stelt jou ook in staat om een exclusief kijkje te nemen in de dagelijkse avonturen van jouw harige huisgenoten. Het is net alsof je naar een realityshow zit te kijken, maar dan met veel meer schattigheid en minder drama.

Dit paradijs is gemaakt van superieur gecoat houtboard, zodat het lang meegaat en er ook nog eens fantastisch uitziet. Het deksel is zelfs volledig afneembaar, voor het geval je je knaagdieren wilt verrassen met een spontaan bezoek of gewoon zin hebt in een knuffelsessie. Wie houdt er niet van wat quality time met hun harige vriendjes?

Nu, even serieus, we moeten eerlijk zijn met jou. Dit paradijs is niet geschikt voor Syrische hamstervrouwtjes die graag een verblijf willen veranderen in een knaagfestijn. En gerbils? Tja, die hebben een reputatie hoog te houden als het gaat om het verorberen van verblijven. Maar maak je geen zorgen, de rest van de knaagdieren zal niet obsessief knagen, tenzij je het verblijf transformeert in een saaie eenzijdige omgeving, en dat is praktisch onmogelijk in dit paradijs!

Dus waar wacht je nog op? Trakteer jouw knaagdieren op de vakantie van hun leven in het Elmato Knaagdier Paradijs. Het is de plek waar dromen uitkomen, avonturen beginnen en knaagdieren de tijd van hun leven hebben. Het wordt het gesprek van de knaagdierwereld!

Specificaties
Afmetingen: 100 X 51 X 50 cm
Tralie Afstand (ca): n.v.t.
Materiaal: Hout
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster
Bijzonderheden: Niet geschikt voor knaaggrage Syrische Hamster dames
Elmato Elmato Paradijs 100 cm voor Knaagdieren!
Knaagdier pakketten
Terrarium + Bodembedekking Pakket 120 Liter
Plus Hamsterscaping Basis Pakket Syrische Hamster/ Gerbil
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »