JR Farm Bad-Box Zandbak + gratis zakje zand
Bad-Box Zandbak + gratis zakje zand €7,99 €9,99

Bad-Box Zandbak + gratis zakje zand

€9,99 €7,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Bad-Box Zandbak voor kleine knaagdieren!

De Bad-Box Zandbak van JR Farm wordt geleverd inclusief speciaal chinchillazand (350 gram) voor kleine knaagdieren. De zandbak is ideaal geschikt voor het dagelijkse zandbaden van kleine knaagdieren zoals Muizen, Hamsters en Gerbils. Het meegeleverde zand draagt bij aan een gezonde vacht en een natuurlijke glans. De met hooi bedekte zandbak bevat 100% natuurlijke materialen en er kan en mag aan geknabbeld worden.

Tip! Zet je het zandbakje op de kop dan is het een huisje. Het kan ook gevuld worden met snippertjes en gebruikt worden als speelbox.

Puur Natuur
Bekleed met knabbelbaar gras
Inclusief gratis chinchillazand
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Gebruiksaanwijzing Bad-Box Zandbak 20 cm

Vul de zandbak met het bijgeleverde chinchillazand. Gebruik voldoende zand zodat er genoeg is om lekker te badderen. Gebruik enkel chinchillazand als badzand. Andere soorten zand zijn minder of niet geschikt als badzand. Schelpenzand mag in geen geval gebruikt worden, omdat het te scherp is en de huid en de vacht van de de dieren kan beschadigen. 

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Afmeting (ca): 19,5 x 12 x 8 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Degoe
Bijzonderheden: -
JR Farm Bad-Box Zandbak + gratis zakje zand
Reviews
9.1 / 10
(11)
6 / 10
Melanie 16 Juni 2022

Bakje is handig en je kan er een loopwiel bovenop zetten, maar het zand wat je erbij krijgt is echt een no no voor mij. Stoft en de vacht van me hamster word grouw grijs, niet klontvormig zodat je alleen dat gedeelte eruit kan halen en ruikt muf

10 / 10
Angela 05 Juli 2021

Ik was een tijdje op zoek naar een zandbakje voor mijn Syrische hamster. Heb vanmiddag haar aquarium verschoont en gelijk het zandbakje de in gezet. Ze ging gelijk heerlijk een zandbak nemen.

8 / 10
Catijn 01 November 2020

Mijn hamster heeft er veel plezier mee. Maar niet al mijn hamsters zijn gravers, dus die hebben er niet zo veel aan. Het is ook vrij groot, past niet in het hok. Maar ik ben blij dat er zo een site als dit bestaat. Tot nu toe heb ik dit artikel nog in geen andere dierenwinkel kunnen vinden.

10 / 10
Myrthe 17 Juni 2020

Leuk zandbakje ik heb het zand in een kleiner bakje gedaan omdat hij er anders niet in ging het zandbakje heb ik omgedraaid en als huisje gebruikt hij is dol op het bakje met zand en op het nieuwe "huisje". Dus Ik raad dit echt aan.

10 / 10
Moniek 01 Juni 2020

Hartstikke mooi formaat zandbad voor mijn rusje. Je kan hem ook leuk onderste boven als huisje gebruiken.

10 / 10
Evelien 01 Maart 2020

Mijn hamsters zijn er super blij mee

10 / 10
Bianca 01 Januari 2020

Mijn hamster is helemaal dol op het zandbakje

10 / 10
Tanja 01 September 2019

Ik maar vooral mijn Hamster Sterre zijn er heel blij mee het is de perfecte maat waar ze zichzelf ruim in het zand kan rollen. Het gras/hooi materiaal ziet er ook heel natuurlijk uit in de groene kleur en past daardoor ook heel mooi bij het andere materiaal in haar kooi zoals bij de bodembedekking met korrels en hooi. De Bad-box Zandbak is ook heel stevig van materiaal. Dit product raad ik echt wel aan voor mensen die ook naar zoiets op zoek zijn voor hun knaagdier.

10 / 10
Glenn 10 Augustus 2019

Prima groot, voor dwerghamsters. Lekker knabbelen ook aan het zandbakje.

6 / 10
J 01 Februari 2019

Het formaat is prima, en heel fijn zand. Alleen tot nu toe zit mn dochters dwerghamstertje er nog niet heel vaak in.

10 / 10
Manuella 01 Februari 2019

Zand in een ander bakje gedaan, en het bakje gebruikt als huisje! Sindsdien heeft onze hamster een nieuw favoriet huisje gevonden om in te slapen! Zand is meer dan voldoende, nu heb ik tenminste geen grote voorraad in huis. Zeker een aanrader!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »