Trixie Hoekhuis Jesper 32 cm
Hoekhuis Jesper 32 cm €9,99 €10,99

Hoekhuis Jesper 32 cm

€10,99 €9,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Hoekhuis Jesper voor knaagdieren!

Het Trixie Hoekhuis Jesper is een hoekhuis dat eenvoudig en zeer efficiënt in een hoek geplaatst kan worden. Het huisje is gemaakt van onbehandeld natuurhout en heeft een open bodem. Het huisje heeft een plat dak waardoor knaagdieren het als ligplaats kunnen gebruiken.

Gemaakt van onbehandeld schorshout
Neemt minder ruimte in beslag door hoekplaatsing
Het platte dak geeft een extra zitplaats
Open onderkant voor goede ventilatie

Het hout dat gebruikt wordt voor het maken van deze huisjes is 100% harsvrij!

harsvrij

Specificaties
Afmetingen (ca): 32 x 21 x 13 cm
Openingen (ca): 8 x 9 cm (bxh)
Materiaal: Hout
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: De producten zijn gemaakt uit naaldhoutsoorten zonder harskanalen. De door ons gebruikte houtsoorten produceren geen hars en worden langdurig gedroogd. De lijm die wij gebruiken is eveneens niet giftig voor dieren en bestaat uit een mengsel cellulose.
Trixie Hoekhuis Jesper 32 cm
Reviews
4 / 10
Mark 24 Augustus 2022

Het huisje zat scheef in elkaar en er staken minstens 4 spijkers uit. Daarnaast kon ik er nog meerdere oppervlakkig zien zitten. Overal zaten klodders lijmresten. Heb het hele ding uit elkaar getrokken, alle spijkers verwijderd, en ga het nu weer fatsoenlijke in elkaar lijmen. Wel een leuk huisje, daarom 2 sterren.

10 / 10
Jaclyn 02 April 2021

Leuk huisje en ruim genoeg voor mijn Syrische hamster

8 / 10
Anja 24 Juli 2020

Ik had door de 32 cm een groter huisje verwacht maar dit blijkt de diagonaal te zijn, werkelijke maat is 21x21 cm Toch een heel leuk huisje en geschikt voor wat ik in gedachten had. Hopelijk gaan de gerbils er veel plezier aan beleven.

6 / 10
Jorick 12 April 2019

Huisje ziet er goed uit. Echter, de grootte van het huisje klopt niet. De werkelijke grote is 20 (l) x 21 (b) x 13 (h). Die 32 cm is de diagonaal, en dat is nog heel ruim genomen. De werkelijke diagonaal is 30 cm. Enigszins misleidend.

6 / 10
Sabine 01 Maart 2019

Toen het huisje geleverd werd zat er een grote spijker bij de ingang half uitgestoken, super gevaarlijk natuurlijk! Gelukkig kon hij na wat gedoe eruit getrokken worden, maar dat is niet wat je verwacht van zo’n bestelling. Maar onze syrische hamster is er helemaal blij mee! Goede grote ook!

8 / 10
Merel 06 Februari 2019

Mooi huisje! Vooral leuk dat er ook spullen of voerbakjes op het huisje kan worden geplaatst. Het enige wat mij is opgevallen is dat het schors wel op bepaalde stukken loslaat. Ik heb het huisje nog geen maand en nu gebeurt dat al. Niet heel storend, iver het algemeen gewoon een prima huisje!

10 / 10
Kimberly 01 Februari 2019

Groot genoeg voor mijn syrische hamster. Ziet er super leuk en natuurlijk uit en de kwaliteit is goed

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »