Trixie Hoekhuis Jesper 32 cm
Hoekhuis Jesper 32 cm €7,99 €9,99

Hoekhuis Jesper 32 cm

€9,99 €7,99
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Hoekhuis Jesper voor Knaagdieren: Slim Ruimtegebruik en Natuurlijke Elegantie!

Het Trixie Hoekhuis Jesper is een hoekhuis dat eenvoudig en zeer efficiënt in een hoek geplaatst kan worden. Het huisje is gemaakt van onbehandeld natuurhout en heeft een open bodem. Het huisje heeft een plat dak waardoor knaagdieren het als ligplaats kunnen gebruiken.

Gemaakt van Onbehandeld Schorshout: Het Jesper huisje is vervaardigd uit onbehandeld schorshout, waardoor het niet alleen een esthetisch aantrekkelijke toevoeging is aan het verblijf, maar ook een veilige en natuurlijke omgeving biedt voor jouw knagertje
Slimme Hoekplaatsing voor Ruimtebesparing: Met zijn unieke hoekige ontwerp kan dit huisje eenvoudig en efficiënt in een hoek worden geplaatst, waardoor het minder ruimte in beslag neemt en jouw knaagdier toch een gezellige schuilplaats heeft
Plat Dak voor Extra Zitplaats: Het platte dak van het Jesper huisje doet meer dan alleen beschutting bieden; het fungeert ook als een extra zitplaats voor jouw nieuwsgierige vriend, waardoor het een veelzijdige en geliefde toevoeging wordt aan het verblijf
Open Onderkant voor Optimale Ventilatie: Een goed geventileerde leefomgeving is essentieel. Het Jesper huisje heeft een open onderkant, wat zorgt voor een uitstekende luchtcirculatie en het welzijn van jouw knaagdier bevordert

Ontdek de perfecte oplossing voor slim ruimtegebruik en het bevorderen van het natuurlijke instinct van jouw knaagdier met het Trixie Hoekhuis Jesper. Dit hoekhuis, gemaakt van onbehandeld schorshout, combineert functionaliteit met natuurlijke elegantie voor het ultieme knusse toevluchtsoord.

harsvrij

Het gebruikte hout is niet alleen onbehandeld maar ook 100% harsvrij, waardoor het Jesper huisje een gezonde en veilige plek is voor jouw knaagdier om zich terug te trekken.

Instinctieve Schuilplaats

Knaagdieren voelen zich instinctief veilig in kleine schuilplaatsen. Het Jesper hoekhuis voldoet aan dit natuurlijke gedrag, waardoor jouw huisdier zich geborgen voelt. Of het nu gaat om een nieuwsgierige hamster of een levendige gerbil, het Jesper hoekhuis is geschikt voor verschillende kleine knaagdieren.

Specificaties
Afmetingen (ca): 32 x 21 x 13 cm
Openingen (ca): 8 x 9 cm (bxh)
Materiaal: Hout
Open Bodem: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil
Bijzonderheden: De producten zijn gemaakt uit naaldhoutsoorten zonder harskanalen. De door ons gebruikte houtsoorten produceren geen hars en worden langdurig gedroogd. De lijm die wij gebruiken is eveneens niet giftig voor dieren en bestaat uit een mengsel cellulose.
Trixie Hoekhuis Jesper 32 cm
Reviews
4 / 10
Mark 24 Augustus 2022

Het huisje zat scheef in elkaar en er staken minstens 4 spijkers uit. Daarnaast kon ik er nog meerdere oppervlakkig zien zitten. Overal zaten klodders lijmresten. Heb het hele ding uit elkaar getrokken, alle spijkers verwijderd, en ga het nu weer fatsoenlijke in elkaar lijmen. Wel een leuk huisje, daarom 2 sterren.

10 / 10
Jaclyn 02 April 2021

Leuk huisje en ruim genoeg voor mijn Syrische hamster

8 / 10
Anja 24 Juli 2020

Ik had door de 32 cm een groter huisje verwacht maar dit blijkt de diagonaal te zijn, werkelijke maat is 21x21 cm Toch een heel leuk huisje en geschikt voor wat ik in gedachten had. Hopelijk gaan de gerbils er veel plezier aan beleven.

6 / 10
Jorick 12 April 2019

Huisje ziet er goed uit. Echter, de grootte van het huisje klopt niet. De werkelijke grote is 20 (l) x 21 (b) x 13 (h). Die 32 cm is de diagonaal, en dat is nog heel ruim genomen. De werkelijke diagonaal is 30 cm. Enigszins misleidend.

6 / 10
Sabine 01 Maart 2019

Toen het huisje geleverd werd zat er een grote spijker bij de ingang half uitgestoken, super gevaarlijk natuurlijk! Gelukkig kon hij na wat gedoe eruit getrokken worden, maar dat is niet wat je verwacht van zo’n bestelling. Maar onze syrische hamster is er helemaal blij mee! Goede grote ook!

8 / 10
Merel 06 Februari 2019

Mooi huisje! Vooral leuk dat er ook spullen of voerbakjes op het huisje kan worden geplaatst. Het enige wat mij is opgevallen is dat het schors wel op bepaalde stukken loslaat. Ik heb het huisje nog geen maand en nu gebeurt dat al. Niet heel storend, iver het algemeen gewoon een prima huisje!

10 / 10
Kimberly 01 Februari 2019

Groot genoeg voor mijn syrische hamster. Ziet er super leuk en natuurlijk uit en de kwaliteit is goed

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »