Knaagdierwinkel® Aluminium Drinkfleshouder
Aluminium Drinkfleshouder €19,95

Aluminium Drinkfleshouder

€19,95
Op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

DRD Knaagdierwinkel® Aluminium Drinkfleshouder

De Aluminium Drinkfleshouder van DRD Knaagdierwinkel® is een speciaal ontwikkelde drinkfleshouder voor in een glazen knaagdier verblijf. De houder is gemaakt van 1e klas hoogwaardig aluminium en is daarmee niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens 100% knaagvast! Ook de magneten die de drinkfleshouder ten alle tijden stabiel op zijn plaats houden zijn van de beste kwaliteit en zelfs geschikt voor 6 mm glas. Voor een optimale glasbescherming zijn beide magneten omhuld door speciaal materiaal dat als schokdemper dient. Zo blijven de magneten altijd beschermt en uw glas ook!

1e klas hoogwaardig aluminium
Geschikt voor glas tot en met 6 mm
Zowel voor 75 als 150 ml geschikt
Speciale magneet dempers ter bescherming van glas en magneten

Hoogwaardige kwaliteit

Knaagdierwinkel hoge kwaliteitWe hebben bij het ontwerp van de Aluminium Drinkfleshouder met name ingezet op kwaliteit. Dat is ook terug te zien in het hele design van de houder.

Naast een handige manier om uw drinkfles eindelijk prettig en veilig in een glazen verblijf op te hangen, is de aluminium drinkfleshouder ook nog eens mooi om te zien. Daarnaast zorgen de speciale dempers voor een optimale magneet en glasbescherming.

De bodem van de fleshouder is om hygiënische redenen open. Het flesje ligt echter diep in de houder waardoor de dieren er niet bij kunnen.

We hebben er bewust bij stilgestaan dat magneten zo sterk kunnen zijn dat deze glasbreuk kunnen veroorzaken als ze te hard op elkaar klappen, dit is met onze fleshouders niet mogelijk. De houder is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de enkele sterke magneet en de magneet dop waarmee u de houder vast kunt zetten op het glas. De dop is groot genoeg om prettig vast te pakken en hierdoor heeft u optimale controle over de plaatsing van de houder en daarmee eenvoudig te plaatsen, maar ook eenvoudig te verplaatsen.

*De houder wordt geleverd exclusief drinkfles
Specificaties
Materiaal: 1e klas Aluminium
Afmetingen: 8 x 4,5 x 4,8 cm
Diameter: 4,8 cm
Geschikt voor: Knaagdieren | Classic Drinkfles 75 ml, 150 ml | Glasdikte t/m 6 mm
Knaagdierwinkel® Aluminium Drinkfleshouder
Reviews
10 / 10
(2)
10 / 10
Charlotte 05 Februari 2020

Zeer tevreden over de drinkfleshouder. Eerst twijfelde ik omwille van de hoge prijs maar het is zijn geld zeker waard. De houder hangt heel stevig en ik moet me geen zorgen meer maken dat mijn hamster zonder drinken zou vallen. Een aanrader!

10 / 10
Samantha 31 Januari 2020

Dit is een hele mooie uitvinding! We worstelen altijd met de plastic flesjes en het ophangen ervan in het aquarium. De magneet is heel sterk en de fleshouder blijft goed zitten. Een aanrader voor iedereen die dit probleem ook heeft

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »