Knaagdierwinkel® Aluminium Drinkfleshouder voor Knaagdieren!
Aluminium Drinkfleshouder voor Knaagdieren! €24,95 €25,95

Aluminium Drinkfleshouder voor Knaagdieren!

€25,95 €24,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

DRD Knaagdierwinkel® Aluminium Drinkfleshouder voor in het Terrarium of Gerbilarium

De Aluminium Drinkfleshouder van DRD Knaagdierwinkel® is een speciaal ontwikkelde drinkfleshouder voor in een glazen knaagdier verblijf. De houder is gemaakt van 1e klas hoogwaardig aluminium en is daarmee niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens 100% knaagvast! Ook de magneten die de drinkfleshouder ten alle tijden stabiel op zijn plaats houden zijn van de beste kwaliteit en zelfs geschikt voor 6 mm glas. Voor een optimale glasbescherming zijn beide magneten omhuld door speciaal materiaal dat als schokdemper dient. Zo blijven de magneten altijd beschermt en uw glas ook!

De standaard drinkflenshouder heeft de volgende eigenschappen:

1e klas hoogwaardig aluminium
Geschikt voor glas tot en met 6 mm
Geschikt voor de classic drinkfles 75 ml en 150 ml
Speciale magneet dempers ter bescherming van glas en magneten

Hoogwaardige kwaliteit Aluminium Drinkfleshouder

We hebben bij het ontwerp van de Aluminium Drinkfleshouder met name ingezet op kwaliteit. Dat is ook terug te zien in het hele design van de houder.

Naast een handige manier om uw drinkfles eindelijk prettig en veilig in een glazen verblijf op te hangen, is de aluminium drinkfleshouder ook nog eens mooi om te zien. Daarnaast zorgen de speciale dempers voor een optimale magneet en glasbescherming.

De bodem van de fleshouder is om hygiënische redenen open. Het flesje ligt echter diep in de houder waardoor de dieren er niet bij kunnen.

We hebben er bewust bij stilgestaan dat magneten zo sterk kunnen zijn dat deze glasbreuk kunnen veroorzaken als ze te hard op elkaar klappen, dit is met onze fleshouders niet mogelijk. De houder is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de enkele sterke magneet en de magneet dop waarmee u de houder vast kunt zetten op het glas. De dop is groot genoeg om prettig vast te pakken en hierdoor heeft u optimale controle over de plaatsing van de houder en daarmee eenvoudig te plaatsen, maar ook eenvoudig te verplaatsen.

Het rubber dat zich om de magneten bevindt, beschermt het glas voor breuk en krassen, maar rubber is niet knaagvast. De drukfleshouder moet dus zo opgehangen worden dat de dieren rechtop kunnen drinken en niet bij het rubber kunnen komen.

*De houder wordt geleverd exclusief drinkfles

Specificaties
Materiaal: 1e klas Aluminium
Afmetingen (ca): 8 x 4,5 x 4,8 cm
Diameter (ca): ø 4,8 cm
Geschikt voor: Knaagdieren | Classic Drinkfles 75 ml | Classic Drinkfles 150 ml | Glasdikte t/m 6 mm
Bijzonderheden: -
Knaagdierwinkel® Aluminium Drinkfleshouder voor Knaagdieren!
Reviews
9.3 / 10
(14)
4 / 10
Melanie 19 Mei 2022

Het is een mooi susteem, maar her is waardeloos als je een terrarium hebt met dik glas. Heb 2 andere aquariums, maar bij 1 gaat het ook niet blijven zitten en de andere kan het nog net aan. Je moet echt dun glas hebben wil het blijfen hangen.

10 / 10
Quinty 02 April 2022

Superfijn om een waterflesje aan je terrarium te bevestigen!

10 / 10
Corrianne 30 Maart 2022

Vrij prijzig, maar is het echt waard. Ideaal voor in het hamsterhok, magneet werkt goed.

10 / 10
Ann 23 Maart 2022

Fijn eindelijk iets wat voor een glazen bak goed is en de gerbils drinken er goed van en maken het niet stuk door te knagen

6 / 10
Daniëlle 23 Januari 2021

Magneetjes zijn te zwak..bij ons is er nu ook 1 gebroken. Toen ik het bestelde stond erbij dat je ze ook los kon bijbestellen, maar nergens meer gezien..klopt dit?

10 / 10
Bente 06 December 2020

Ideaal voor een hamster in glazen kooi zonder tralies. We hebben hem al een jaar en gebruiken hem altijd. De magneet is heel sterk en blijft goed hangen.

10 / 10
L 01 Mei 2020

Mooie drinkfleshouder. Hangt vrij stevig maar de magneet had iets sterker gemogen.

10 / 10
Roxanne 01 April 2020

Geweldig product! Hangt stevig. Eindelijk een product waar je prettig je flesje in kan hangen.

10 / 10
Serina 01 April 2020

Super oplossing Voor een glazen bak

10 / 10
Bert 01 Maart 2020

Bevalt zeer goed. Magneet is best sterk, ook voor wat dikker aquariumglas. 5mm blijft nog mooi hangen, en brengt ook geen beschadigingen aan het glas aan. Heppie de hamster ook tevreden, kan mooi met pootjes omheen zonder los te trekken. Is zn geld meer dan waard

10 / 10
jolanda 01 Maart 2020

Bevalt heel erg goed. Goede magneet welke mooi aan het terarium blijft hangen. Fles hangt er stabiel in. Erg blij mee.

10 / 10
Melanie 01 Maart 2020

Prima drinkfleshouder, blijft goed zitten en makkelijk te bevestigen

10 / 10
Charlotte 05 Februari 2020

Zeer tevreden over de drinkfleshouder. Eerst twijfelde ik omwille van de hoge prijs maar het is zijn geld zeker waard. De houder hangt heel stevig en ik moet me geen zorgen meer maken dat mijn hamster zonder drinken zou vallen. Een aanrader!

10 / 10
Samantha 31 Januari 2020

Dit is een hele mooie uitvinding! We worstelen altijd met de plastic flesjes en het ophangen ervan in het aquarium. De magneet is heel sterk en de fleshouder blijft goed zitten. Een aanrader voor iedereen die dit probleem ook heeft

Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »