Classic Drinkfles
Drinkfles €2,95 €3,60

Drinkfles

€3,60 €2,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Classic Drinkfles voor knaagdieren en konijnen!

De klassieker onder de drinkflesjes. Deze drinkflesjes hebben een roestvrijstalen drinktuit. De drinktuit bevat 2 roestvrijstalen kogeltjes, zodat het flesje niet kan lekken. De stevige Classic drinkflessen zijn gemaakt van gerecycled materiaal. De drinkflesjes 75 ml passen in de aluminium drinkfleshouder.

Eenvoudig te bevestigen aan de tralies
RVS tuitje
Altijd vers drinkwater

De Classic Drinkflessen zijn geschikt voor alle knaagdieren en konijnen, maar voor de echte knagers zoals Gerbils, Chinchilla's en Degoes, kan een kunststof drinkfles het beste buiten het verblijf geplaatst worden of in een afgesloten houder om kapot knagen te voorkomen.

Gebruiksaanwijzing Classic Drinkfles

Vul het flesje altijd helemaal vol met vers water, zodat het flesje niet gaat lekken. Vul de drinkfles altijd totdat deze vol is en tik tegen het tuitje aan om er zeker van te zijn dat er geen luchtbelletje achter is gebleven. Als er een luchtbel in het tuitje achterblijft komt er geen water uit de drinkfles. Hang de drinkfles vervolgens recht op en tik met uw vinger tegen het water kogeltje totdat de fles water geeft en uw vinger nat is. Nu weet u zeker dat de fles water geeft en de dieren kunnen drinken.

Een drinkfles geeft dieren gedoseerd water. De dieren moeten tegen het kogeltje aandrukken om water te krijgen. Elke drinkfles geeft op een andere manier water. De ene drinkfles geeft heel makkelijk water waardoor deze kan druppelen/lekken en de andere drinkfles geeft minder snel water. Deze product eigenschappen zijn verschillend per drinkfles.

Sociale knaagdieren die in een groep leven kunnen het beste meerdere drinkflessen hebben, zodat voor alle dieren voldoende water beschikbaar is. Dominante dieren kunnen een drinkfles claimen waardoor andere dieren niet kunnen drinken.

Jonge dieren kunnen het beste naast een drinkfles ook een waterbakje krijgen, zodat ze altijd water hebben totdat ze gewend zijn aan het drinken uit een drinkfles.

Bij elke verandering van drinkfles is het aan te raden ook een waterbakje neer te zetten voor de dieren totdat ze gewend zijn aan de nieuwe drinkfles. Als de dieren gewend zijn aan een drinkfles die makkelijk water geeft kunnen ze moeite hebben met een drinkfles die minder makkelijk water geeft.

Willen of kunnen de dieren niet uit de drinkfles drinken, probeer dan een andere die wel bij de dieren past. Elk knaagdier is anders en heeft soms zijn eigen voorkeuren.

Voor de echte knagers onder de knaagdieren zoals Gerbils, Chinchilla's en Degoes moet de drinkfles beschermd worden zodat de dieren deze niet kunnen kapot knagen.

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen (ca): Divers
Diameter (ca): Ø4cm | Ø5,5cm | Ø6,5cm | Ø8,5cm
Inhoud (ca): 75 ml | 150 ml | 320 ml | 600 ml | 1,1 Liter
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Classic Drinkfles
Reviews
9.1 / 10
(11)
10 / 10
Priscilla 13 Juni 2022

We hebben deze voor zowel onze hamster als ons konijn. Niets op aan te merken.

  • + Lekt niet

10 / 10
Andrea 09 April 2022

Top

  • + Precies goed
  • - Geen

10 / 10
Corrianne 30 Maart 2022

Fijn flesje, lekt niet.

10 / 10
E.C.P 01 September 2020

Het is een fijne drinkfles, die goed schoon te houden is. De nippel van de fles blijft ook lang in goede staat.

10 / 10
L 01 Mei 2020

Prima

10 / 10
L 01 Mei 2020

Prima

6 / 10
Anke 08 Februari 2020

Lekt een beetje.

8 / 10
Elsje de Visser 05 Augustus 2018

Goed flesje..mooi klein maatje en lekt niet. Alleen zou ik liever zien dat ze de flesjes blanco zouden laten met een neutrale dop zodat het wat mooier wegvalt in een natuurlijk hok. Maar hij voldoet uitstekend.

10 / 10
Daniël Z. 03 Januari 2018

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

6 / 10
cheyenne h. 03 Januari 2018

heel fijn flesje , alleen jammer dat het metalen stukje er niet in zat om hem mee op te hangen , nu heb ik er alsnog niet veel aan ..

10 / 10
Marin V. 01 Januari 2018

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »