Trixie Wilgenbrug 22 cm voor kleine knaagdieren
Wilgenbrug 22 cm voor kleine knaagdieren €2,99 €3,49

Wilgenbrug 22 cm voor kleine knaagdieren

€3,49 €2,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Wilgenbrug voor kleine knaagdieren!

Trixie Wilgenbrug 22 cm U kunt echt alle kanten op met deze leuke Wilgen Brug! Deze natuurlijke Brug is gemaakt van natuurlijk, onbehandeld wilgenhout en is geschikt voor zowel de kleinere als de iets groteren knaagdieren. Deze natuurlijke Wilgen Brug is geschikt voor zowel de kleinere als de iets groteren knaagdieren. Voor de kleinere knagers kunt u het bruggetje omtoveren tot slaaphuis, tunnel of grot. De iets groteren knaagdieren zullen het bruggetje als trap of brug meer op prijs stellen.

 100% Natuurlijk
Voorkomt verveling
Speelplezier en leuke afwisseling voor in het verblijf✔
Extra knaagmateriaal

Harsvrij en spijkervrij voor knaagdieren en konijnen

Wat is een Wilgenbrug?

Een Wilgenbrug is een (buigzame) brug gemaakt van wilgenhoutjes. De houtjes zijn 100% natuurlijk en onbehandeld, dus ook veilig om lekker aan te knagen. De houtjes zijn door middel van dik ijzerdraad met elkaar verbonden. Het ijzerdraad is buigzaam waardoor de brug in allerlei vormen gebogen kan worden en dat is echt heel leuk voor de variatie!

Hoe gebruik je de wilgenbrug voor kleine knaagdieren?

De Wilgenbrug is verkrijgbaar in verschillende maten. Afhankelijk van het knaagdier en het doel kan er een bijpassende maat uitgekozen worden. Voor kleine knaagdieren zoals: Muis, Dwerghamster, Hamster en Gerbil is de kleinste Wilgenbrug al bijzonder ruim. Deze kan voor kleine knaagdieren gebruikt worden als royaal slaaphuisje/verstopplek of als brug/opstapje naar een hoger of ander gelegen deel in het verblijf. 

Kan de brug gebruikt worden als muur om bodembedekking tegen te houden?

Ja, dat kan wel, maar wij raden aan om dan de bovenkant van de brug te bedekken met bijvoorbeeld mos. Zodat de dieren niet met hun pootje klem kunnen komen te zitten in de spleten van het mos. 

Hoe kan ik de Wilgenbrug gebruiken voor grotere knaagdieren?

Voor grotere knaagdieren zal de Wilgenbrug vooral als brug gebruikt worden en niet zo vaak als slaaphuisje. Toch vinden veel grotere knaagdieren het wel fijn om onder de Wilgenbrug te schuilen. De grootste konijnen weten zich zelfs onder de Wilgenbrug te proppen, wat soms een komisch gezicht kan zijn. Daarnaast geeft de Wilgenbrug de grotere knaagdieren ook de mogelijkheid om te knagen. Dit is prettig, omdat de dieren dan niet aan onderdelen van het verblijf gaan knagen en zo wordt ongewenst knaaggedrag voorkomen.

Is de wilgenbrug spijkervrij?

Ja de Wilgenbrug is geheel spijkervrij en bevat ook geen nietjes. Het enige wat in de brug verwerkt is, is het ijzerdraad. Het ijzerdraad is echter op een zeer veilige manier verwerkt waardoor de dieren er niet mee in aanraking komen.

Voor welke knaagdieren is de Wilgenbrug geschikt?

In principe is de Wilgenbrug geschikt voor alle knaagdieren en konijnen. Echter is het wel zo dat de doelstelling hier wel meespeelt, zo zal de kleinste Wilgenbrug bijvoorbeeld te klein zijn als schuilplek voor een konijn en zal de grootste te groot zijn als schuilplek voor een muis. Met betrekking tot het knagen mogen alle knaagdieren aan de brug knagen omdat wilg een veilige houtsoort is om aan te knagen voor de dieren.

harsvrij en spijker en nietjesvrij

Bewaren

Specificaties
Afmeting (ca): 22 x 10 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Gerbil
Bijzonderheden: -
Trixie Wilgenbrug 22 cm voor kleine knaagdieren
Reviews
9.8 / 10
(10)
10 / 10
E. Peters - Singeling 04 Februari 2023

Deze zijn altijd erg fijn om op verschillende manieren te gebruiken

10 / 10
Esther 01 September 2022

Hij is smaller dan ik had gedacht. Wel goed verder.

10 / 10
Deveney 22 Augustus 2022

Super makkelijk te buigen

  • + Makkelijk te buigen

10 / 10
Lianne van der Maten 06 Januari 2021

Erg fijn! Gebruik ze vaak om een stukje van het hok af te zetten (soort van hekjes). Fijne maat & er zitten geen grote gaten tussen dus ook een stuk veiliger dan de meeste wilgenbruggetjes!

10 / 10
Larissa 01 Mei 2020

Gekocht voor onze goudhamster. Erg blij mee! Ze gebruikt het zelf als slaapplekje en om haar eten eronder te verzamelen. Hebben het nu een paar weken en nog steeds stevig en veilig!

10 / 10
Demy 02 Februari 2020

fijne brug leuk voor dwerghamsters of muisjes echter niet geschikt voor grotere hamsters, de brug is namelijk wel klein

10 / 10
Daan 21 Januari 2020

Handig om huisjes, bruggetjs of trapjes van te maken. Daarnaast ook een goed knabbel speeltje!

10 / 10
S 01 Juni 2018

Stevig, van goede kwaliteit. Mijn hamster Jos vindt hem erg leuk!

8 / 10
Marleen D. 01 November 2017

Goed stevig. Je kan er een muurtje van maken of gewoon als brug gebruiken. Mijn syrische hamster heeft er plezier van.

10 / 10
Ine Smolders 07 December 2016

Heb er 5 gekocht, ideaal als bruggetje maar ook op zijn zij om de verschillende bodembedekkers te scheiden van elkaar. Zeer tevreden, goede kwaliteit

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »