Knaagdierwinkel® Katoen & Hennep 35 Liter Bodembedekking
Katoen & Hennep 35 Liter Bodembedekking €7,95 €10,95

Katoen & Hennep 35 Liter Bodembedekking

€10,95 €7,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Knaagdierwinkel® Katoen & Hennep Bodembedekking

hamsterscaping en hamsterscape voor knaagdieren zoals muis, dwerghamster, hamster, en gerbilHamsterscaping
Deze bodembedekking is zeer geschikt om te scapen voor kleine knaagdieren, zoals Muizen, Dwerghamster, Hamsters en Gerbils. Het is een makkelijk en prettig graafbare bodembedekking waarin tunnels goed blijven staan.

De Katoen & Hennep mix is een prachtige mix van heerlijk zachte katoen verrijkt met kwalitatieve (aubiose) hennep. De hennep heeft een lichtere kleur dan normaal omdat we alleen de zachte binnenkant van de hennepstengel gebruiken in plaats van de hele stengel. Dankzij de combinatie van deze twee producten geniet uw knaagdier van alle voordelen van katoen en de structuur van hennep. Holletjes blijven goed staan en de dieren kunnen er heerlijk in graven!

Zacht en luchtig
✔ Maakt tunnels graven mogelijk
✔ Mag in de groenafval

Dankzij het mengen van de hennep met de katoen wordt de stof uit de hennep voor het grootste deel verwijderd. Hierdoor is de bodembedekking stofarm.

Gebruiksaanwijzing Katoen & Hennep

Voor kleine knaagdieren (Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil)
Breng een dikke laag van minimaal 20 cm aan in het verblijf en laat de dieren de rest doen. Ze zullen naar hartenlust gaan graven en de mooiste gangetjes maken! Een verschoonbeurt van een hamster kan soms wel tot drie maanden mee gaan.
 
Voor grotere knaagdieren (Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe)
Verspreidt een laag van c.a. 10 cm dik in het verblijf en stamp het licht aan tot een laag van minimaal 5 cm overblijft. Afhankelijk van het knaagdier verschonen zodra het gaat ruiken. Verwijder wekelijks alleen de vieze plek uit de kooi en laat de rest liggen. Vul de kooi daarna, voor zover nodig, weer aan. Verversen van de hele kooi kan uitgesteld worden tot wel 4 weken!
 
Bewaren
Bewaar de bodembedekking vooral droog en koel.

Specificaties
Materiaal: Katoen | Hennepvezel
Liter: 35 Liter
Gewicht: c.a. 3,5 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Degoe
Bijzonderheden: -
Knaagdierwinkel® Katoen & Hennep 35 Liter Bodembedekking
Reviews
10 / 10
JMJ 01 April 2021

Heerlijke luchtige absorberende bodem bedekking. Ik vind deze het lekkerste voor in de zomer. In de winter stop ik er katoen katoen bij voor de warmte. Tunnels blijven goed in tact met de bodem.

10 / 10
Annette 09 Maart 2021

Fantastische bodembedekking. Het is zacht, absorbeert goed en is stevig als het gaat om tunnels bouwen. Ik zou dit zeker aanraden. Top product. Ik gebruik deze naast katoen/ houtvezel.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »