Knaagdierwinkel® Kokos  & Kokos 25 Liter Bodembedekking
Kokos & Kokos 25 Liter Bodembedekking €8,95 €10,95

Kokos & Kokos 25 Liter Bodembedekking

€10,95 €8,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Kokos & Kokos voor Knaagdieren & Konijnen!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenToplaag
Deze bodembedekking is ook heel geschikt als toplaag. Deze laag kan bovenop een bestaande bodembedekking gestrooid worden en zo de functie van foerageer of speellaag dienen.

De Kokos & Kokos (voorheen Joris No Smell Exotic N Kokos) is een natuurlijke bodembedekking voor knaagdieren en konijnen. Deze bodembedekking is gemaakt van natuurlijke kokos! Deze bodembedekker is zeer sterk absorberend en geeft het verblijf daarnaast ook nog een zeer natuurlijke uitstraling. Ook is kokos stofvrij en daardoor geschikt voor gevoelige dieren. 

100% Natuurlijke kokos
Stofvrij en zeer goed absorberend (tot 8x eigen gewicht)
Ook ideaal als speellaag of foerageerlaag
Prachtig om mee te Hamsterscapen
Geschikt voor buitenverblijven (konijnen, kippen)
Mag in de groenbak

Kokos is schimmelwerend, deze bodembedekking is zeer natuurlijk, maar schimmelt niet. Daarom is Kokos zeer geschikt voor buitenverblijven. 

Gebruiksaanwijzing Kokos & Kokos

Voor kleine knaagdieren als toplaag (Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil)
Vul het verblijf met de standaard bodembedekker en breng daar bovenop een laag Kokos & Kokos aan van 5 a 10 cm. Strooi eventueel wat lekkers door de laag heen en laat de dieren hun natuurlijke gedrag vertonen door naar hun eten te zoeken (foerageren).  

Voor grotere knaagdieren als toplaag (Rat, Cavia, konijn, Chinchilla, Degoe)
Vul het verblijf met de standaard bodembedekker en breng daar bovenop een laag Kokos & Kokos aan van 10 a 20 cm (afhankelijk van het dier). Strooi eventueel wat lekkers door de laag heen en laat de dieren hun natuurlijke gedrag vertonen door naar hun eten te zoeken (foerageren).

Voor gebruik als bodembedekker
Vul het verblijf totdat de bodem geheel bedekt is met de Kokos & Kokos. Een laag van 10 a 15 cm volstaat, mits de bodem geheel bedekt is.

BewarenBewarenBewarenBewaren

Specificaties
Materiaal: Kokos
Liter: 25 Liter
Gewicht: c.a. 1,75 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Knaagdierwinkel® Kokos  & Kokos 25 Liter Bodembedekking
Reviews
10 / 10
Yasmin 10 Januari 2021

super fijne goede kokos stukjes! helaas zat er in mijn pak wel een ‘foutje’, een geel stukje verpakking van een ander artikel. Maakt verder niks uit! maar misschien wel handig om mee te nemen met deze kers verse eigen lijn ;D

10 / 10
Meike 27 November 2020

Mijn hamster vindt dit een geweldige bodembedekking om in te graven. Het ziet er ook nog heel natuurlijk uit wat goed past bij mijn scape.

10 / 10
Elisabeth 01 Oktober 2019

De kokossnippers geven een natuurlijke uitstraling aan het verblijf. De hamster vindt het leuk om zaadjes die er tussen zijn gevallen op te graven. Ik heb wel het idee dat als je het in de kooi strooit er wat meer stof vrijkomt, maar als het eventjes in hrt verblijf ligt merk je dit niet meer en is het vrij geurloos.

10 / 10
Glenn 10 Augustus 2019

Zeer mooi! Voor een natuurlijk verblijf. Mooi als toplaag, hamster woelen hier graag in en prima prijs kwaliteit, niet duur aanrader!

8 / 10
Mirthe Van Linden 09 Juni 2019

Mijn gerbils doen er niet veel mee.
Maar gebruik het wel zeer graag als extra tintje in het kooi. Het oogst namelijk zeer mooi! Ik ben wel zuinig met de zak, want vind hem wel duur.

8 / 10
kelly 02 November 2018

voor de cavia vinden we het erg fijne bodembedekking maar voor onze ratten kwa geaur helpt het niet ze vinden het wel leuk om in te spelen en voor hun nest

8 / 10
William 03 September 2018

Wij gebruiken de kokos als bodem bedekking voor de binnenhokken en de konijnen toiletten in het konijnenhok. Één van onze konijnen krijgt ontstoken ogen van hooi, voorheen gebruikten we daarom geperste strokorrels. Dit is een goed (en licht) alternatief voor geperste strokorrels. Je hebt er minder van nodig, het gaat minstens zo lang mee en het hok blijft droog.

10 / 10
C 26 Juli 2018

My Syrian hamster really likes this stuff. I thought it was rough and put it on the bottom of the house with hemp and wood mix on top. But this got dug up and darried off to make nesting sites all over. He shreds it finer over time.

10 / 10
Marjolijn M. 28 Oktober 2017

Lekker geurende bodembedekker die ik als extraatje (zo'n 10 %) aan een basismengsel van Cotton Comfort en Hennepstrooisel toevoeg. Het neemt goed vocht en geurtjes op maar ik gebruik voor de muisjes toch liever de fijner versnipperde versie van dit kokosstrooisel.
Ik leg een dikke laag (15 cm) van de genoemde combinatie van vezels in het verblijf van mijn 7 muizen die er lekker in graven en holen in maken. Soms zie ik een muis een stukje kokosschors eruit pikken en verplaatsen - geen idee wat ze daartoe aanzet maar ze kunnen er heel consciëntieus mee bezig zijn.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »