Knaagdierwinkel® Kokos en Kokos 25 Liter Kokossnippers Bodembedekking
Kokos en Kokos 25 Liter Kokossnippers Bodembedekking €9,95 €12,95

Kokos en Kokos 25 Liter Kokossnippers Bodembedekking

€12,95 €9,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Kokos & Kokos Kokossnippers voor Knaagdieren & Konijnen!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenToplaag
Deze bodembedekking is ook heel geschikt als toplaag. Deze laag kan bovenop een bestaande bodembedekking gestrooid worden en zo de functie van foerageer of speellaag dienen.

De Kokos & Kokos (voorheen Joris No Smell Exotic N Kokos) is een natuurlijke bodembedekking voor knaagdieren en konijnen. Maak kennis met Kokos & Kokos Kokossnippers - de tropische sensatie voor jouw ondeugende knaagdieren en konijnen! Deze buitengewone bodembedekking, gemaakt van 100% natuurlijke kokos, zorgt niet alleen voor een feestelijk verblijf, maar is ook een ware magneet voor zoekmachines. Met Kokos & Kokos krijg je waar voor je geld, en je harige vriendjes krijgen een kokosnotenparadijs in hun huisje!

100% Natuurlijke kokos - een knabbeltastische en duurzame keuze
Stofvrij en absoluut absorberend - tot 8 keer zijn eigen gewicht aan avontuur
Ook perfect als speel- en foerageerlaag- bevorder het natuurlijke gedrag van je pluizige maatjes
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping! Breng het jungleavontuur naar hun knaagrijk
Geschikt voor buitenverblijven (konijnen, kippen)
Mag in de groenbak - goed voor het milieu en je rustige schoonmaakrituelen

Kokos is van nature schimmelwerend, dus je knaagdieren kunnen zorgeloos genieten. 

Gebruiksaanwijzing Kokos & Kokos

Voor kleine knaagdieren als toplaag (Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil)
Vul het verblijf met de standaard bodembedekker en strooi daar bovenop een laag Kokos & Kokos van 5 tot 10 cm. Voeg eventueel wat lekkernijen toe en laat je pluizige avonturiers hun natuurlijke zoekinstincten prikkelen en foerageren.

Voor grotere knaagdieren als toplaag (Rat, Cavia, konijn, Chinchilla, Degoe)
Vul het verblijf met de standaard bodembedekker en strooi daar bovenop een weelderige laag Kokos & Kokos van 10 tot 20 cm (afhankelijk van de grootte van je bengels). Strooi wat lekkernijen in de laag en geniet van het spektakel terwijl je harige diva's hun innerlijke ontdekkingsreiziger naar boven halen.

Voor gebruik als bodembedekker
Bedek de hele bodem met een weelderige laag Kokos & Kokos. Een laag van 10 tot 15 cm is perfect, zolang de hele bodem bedekt is. Laat je knaagdieren genieten van een tropisch paradijs in hun verblijf!"

muizen knaagdieren graven in de Knaagdierwinkel Exotic en Kokos Bodembedekking | Bedding voor Hamsterscaping en Gerbilscaping | Joris No Smell Ekoo Animal Bedding

BewarenBewarenBewarenBewaren

Specificaties
Materiaal: Kokos
Liter (ca): 25 Liter
Gewicht (ca): 1,75 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
Knaagdierwinkel® Kokos en Kokos 25 Liter Kokossnippers Bodembedekking
Reviews
9.4 / 10
(16)
10 / 10
Jordy 11 November 2022

Top service en super snel.

  • + Snel
  • + Goed product

10 / 10
Avg 09 November 2022

Goed en weinig rommel

10 / 10
Mieke 04 Oktober 2022

Staat erg mooi en natuurlijk in de kooi. Na gebruik mag het in de tuin! Ideaal dus!!

10 / 10
Mieke 29 September 2022

Ziet er mooi uit in de kooi en handig dat het nadien in de tuin kan!

6 / 10
Sammie 24 April 2022

Vorige keer had ik mooie kleine stukken dit keer zitten er halve kokosnoten in en was het allemaal heel vochtig. Leek wel een totaal ander product dan de vorige keer.

  • - Te grote stukken

10 / 10
Corrianne 30 Maart 2022

Hele fijne structuur, komt wel veel stof vrij.

10 / 10
Daniela 17 Augustus 2021

Heel erg leuk, een andere textuur voor de pootjes.

10 / 10
Yasmin 10 Januari 2021

super fijne goede kokos stukjes! helaas zat er in mijn pak wel een ‘foutje’, een geel stukje verpakking van een ander artikel. Maakt verder niks uit! maar misschien wel handig om mee te nemen met deze kers verse eigen lijn ;D

10 / 10
Meike 27 November 2020

Mijn hamster vindt dit een geweldige bodembedekking om in te graven. Het ziet er ook nog heel natuurlijk uit wat goed past bij mijn scape.

10 / 10
Elisabeth 01 Oktober 2019

De kokossnippers geven een natuurlijke uitstraling aan het verblijf. De hamster vindt het leuk om zaadjes die er tussen zijn gevallen op te graven. Ik heb wel het idee dat als je het in de kooi strooit er wat meer stof vrijkomt, maar als het eventjes in hrt verblijf ligt merk je dit niet meer en is het vrij geurloos.

10 / 10
Glenn 10 Augustus 2019

Zeer mooi! Voor een natuurlijk verblijf. Mooi als toplaag, hamster woelen hier graag in en prima prijs kwaliteit, niet duur aanrader!

8 / 10
Mirthe Van Linden 09 Juni 2019

Mijn gerbils doen er niet veel mee. Maar gebruik het wel zeer graag als extra tintje in het kooi. Het oogst namelijk zeer mooi! Ik ben wel zuinig met de zak, want vind hem wel duur.

8 / 10
kelly 02 November 2018

voor de cavia vinden we het erg fijne bodembedekking maar voor onze ratten kwa geaur helpt het niet ze vinden het wel leuk om in te spelen en voor hun nest

8 / 10
William 03 September 2018

Wij gebruiken de kokos als bodem bedekking voor de binnenhokken en de konijnen toiletten in het konijnenhok. Één van onze konijnen krijgt ontstoken ogen van hooi, voorheen gebruikten we daarom geperste strokorrels. Dit is een goed (en licht) alternatief voor geperste strokorrels. Je hebt er minder van nodig, het gaat minstens zo lang mee en het hok blijft droog.

10 / 10
C 26 Juli 2018

My Syrian hamster really likes this stuff. I thought it was rough and put it on the bottom of the house with hemp and wood mix on top. But this got dug up and darried off to make nesting sites all over. He shreds it finer over time.

10 / 10
Marjolijn M. 28 Oktober 2017

Lekker geurende bodembedekker die ik als extraatje (zo'n 10 %) aan een basismengsel van Cotton Comfort en Hennepstrooisel toevoeg. Het neemt goed vocht en geurtjes op maar ik gebruik voor de muisjes toch liever de fijner versnipperde versie van dit kokosstrooisel. Ik leg een dikke laag (15 cm) van de genoemde combinatie van vezels in het verblijf van mijn 7 muizen die er lekker in graven en holen in maken. Soms zie ik een muis een stukje kokosschors eruit pikken en verplaatsen - geen idee wat ze daartoe aanzet maar ze kunnen er heel consciëntieus mee bezig zijn.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »