Blog over Knaagdieren!

Konijnen & Cavia's in de herfst

Konijnen & Cavia's in de herfst De herfst is in volle gang en het weer wordt somberder. Voor konijnen en cavia's is het de tijd om zich voor te bereiden op de koude maanden die voor ons liggen. Sommige van deze pluizige huisdieren blijven graag buiten, terwijl anderen naar binnen worden gehaald. In beide gevallen is het belangrijk om te weten hoe je hen kunt helpen zich aan te passen aan de veranderende weersomstandigheden.

Cavia's - Ideale Huisvesting: Natuurlijk Gedrag en Behoeften

Cavia's - Ideale Huisvesting: Natuurlijk Gedrag en Behoeften Het bieden van een geschikte huisvesting voor cavia's is van cruciaal belang, niet alleen voor het comfort van de eigenaar, maar ook voor het welzijn van deze lieve knaagdieren, die vaak als huisdier worden gehouden. Om te begrijpen hoe je cavia's optimaal kunt huisvesten, moeten we hun natuurlijke gedrag en behoeften begrijpen.

Konijnen naar buiten

Konijnen naar buiten De zomer komt eraan! Dat betekent dat de konijnen weer van binnen naar buiten mogen! Wat is er nou fijner dan lekker in de tuin zitten, genieten van het zonnetje, terwijl de konijntjes vrolijk om je heen huppelen. Je kunt echter niet zomaar je konijnen van binnen naar buiten brengen. Konijnen kunnen namelijk erg slecht tegen te grote temperatuurswisselingen. In deze blog leggen wij uit hoe je dit verstandig kunt aanpakken.

Hangmat voor Cavia's?

Hangmat voor Cavia's? Dat Ratten het lekker vinden om te hangen in een hangmat wisten we natuurlijk al, maar Cavia's? Ja! Ook Cavia's hangen tegenwoordig graag rond in een hangmat. In deze blog vertellen we welke hangmatjes geschikt zijn voor Cavia's en hoe je ze kunt gebruiken.

Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »