Blog over Knaagdieren!

Poepjes in het zand

Poepjes in het zand Poepjes in de zandbak, komt je dat bekend voor? Aan de ene kant heel handig als de dieren hun zandbak gebruiken als toilet, maar aan de andere kant zou je de zandbak natuurlijk iets minder vaak willen hoeven verschonen. Wij hebben wellicht de gouden tip!

Gezondheid en verzorging van de Chinchilla

Gezondheid en verzorging van de Chinchilla Chinchilla’s zijn ontzettend leuke knaagdieren. Ze zien er super schattig uit met hun zachte vacht en zijn ontzettend leuk om naar te kijken. Echter zijn chinchilla’s geen knuffeldieren. Ze worden niet graag geaaid of opgepakt. Ook zijn chinchilla’s niet de makkelijkste knaagdieren om te houden. In deze blog gaan we wat vertellen over de verzorging van chinchilla’s en vertellen we wat de meest voorkomende ziektebeelden zijn. Informatie die iedere (toekomstige) chinchillahouder zou moeten weten!

De oplossing voor de looprad plassers!

De oplossing voor de looprad plassers! Heb jij er ook zo één? Een knaagdier dat maar in zijn looprad blijft plassen? Als het looprad van kunststof is dan is er nog niet zoveel aan de hand, maar als je voor een houten loopradje hebt gekozen en je knager besluit daar zijn toilet van te maken dan wordt je daar niet vrolijk van. Gelukkig hebben wij de oplossing!

Bunny Speciaal Voer voor knaagdieren

Bunny Speciaal Voer voor knaagdieren Bunny is een familie-onderneming, die uit liefde voor het dier werd opgericht. Doel was en is tot op de dag van vandaag het optimale, gezonde voer voor kleine zoogdieren te bereiden, dat op de oorspronkelijke levensomgeving en de behoeften van de dieren exact is afgestemd. Een bedrijf dat nauw samenwerkt met vooraanstaande dierenartsen op knaagdier gebied, wetenschappelijk onderzoek meeneemt in de productie van knaagdier voeding en accessoires. Bunny heeft als één van de eerste fabrikanten een suikerarme voeding ontwikkeld voor kleine knaagdieren, waardoor het risico op diabetes tot een minimum teruggebracht wordt.

Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »