Blog over Knaagdieren!

Het belang van Hooi voor Herbivoren

Het belang van Hooi voor Herbivoren Zoals hun naam al aangeeft, eten herbivoren alleen vegetatie. Voor ons is een dieet van vezelig plantaardig materiaal lastig om te verteren, maar herbivoren hebben een zeer gespecialiseerd spijsverteringsstelsel. Deze is echter ook kwetsbaar, wat betekent dat onze kleine herbivoren een vezelrijke voeding nodig hebben om ze in topconditie te houden.

Hangmat voor Cavia's?

Hangmat voor Cavia's? Dat Ratten het lekker vinden om te hangen in een hangmat wisten we natuurlijk al, maar Cavia's? Ja! Ook Cavia's hangen tegenwoordig graag rond in een hangmat. In deze blog vertellen we welke hangmatjes geschikt zijn voor Cavia's en hoe je ze kunt gebruiken.

Natuurlijke voeding & Snacks van Mr Crumble

Natuurlijke voeding & Snacks van Mr Crumble We hebben wat nieuws voor de diertjes! De natuurlijke voeding & snacks van Mr. Crumble zijn allemaal 100% natuurlijk en uniek! De producten staan echt stil bij de natuurlijke voedingsbehoefte van de dieren en dat is zeer belangrijk. Graag willen we je voorstellen aan Mr. Crumble!

Cavia Zindelijk Maken

Cavia Zindelijk Maken Wist je dat een Cavia gemiddeld 175 keer per dag poept? Dat is best veel en dan nog te bedenken dat het sociale dieren zijn die minimaal per twee gehouden moeten worden, dat zijn op een dag behoorlijk wat poepies! Wij hebben een gouden tip die kan helpen bij het zindelijk maken van je Cavia!

Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »