Blog over Knaagdieren!

Natuurlijke voeding & Snacks van Mr Crumble

Natuurlijke voeding & Snacks van Mr Crumble We hebben wat nieuws voor de diertjes! De natuurlijke voeding & snacks van Mr. Crumble zijn allemaal 100% natuurlijk en uniek! De producten staan echt stil bij de natuurlijke voedingsbehoefte van de dieren en dat is zeer belangrijk. Graag willen we je voorstellen aan Mr. Crumble!

Rodipet HEUREKA Looprad voor knaagdieren

Rodipet HEUREKA Looprad voor knaagdieren Het Rodipet Heureka Looprad is een bijzonder looprad om te zien, maar ook om in te rennen! Het looprad is ontstaat na vele ontwikkeljaren. De fabrikant Rodipet is een vooraanstaande fabrikant van zeer hoogwaardige knaagdierproducten, een echte expert op het gebied en dat is terug te zien aan het geweldige looprad dat Rodipet heeft ontwikkeld voor de dieren! In deze blog vertellen we je alles op het Heureka Looprad!

Hernia door een Drinkfles bij knaagdieren en konijnen?

Hernia door een Drinkfles bij knaagdieren en konijnen? Helaas is er de laatste tijd de misvatting ontstaan dat knaagdieren een hernia zouden krijgen van het gebruik van een drinkfles. Sommige mensen zijn hier zo bang voor geworden dat ze hun knaagdier geen drinkfles meer aan durven te bieden. Wij vinden dit jammer, omdat een drinkfles best wel wat voordelen kan bieden boven een drinkbakje. In een drinkfles blijft het water schoon, de dieren kunnen de fles niet omgooien en er kan heel nauwkeurig gemonitord worden hoeveel het dier drinkt. Uiteraard heeft het gebruik van een drinkbakje ook een voordeel, namelijk dat de dieren makkelijker toegang hebben tot het drinkwater.

De Dwerghamster

De Dwerghamster Dwerghamsters zijn erg populaire huisdieren. De meeste dwerghamsters zijn solitair levende dieren en moeten dan ook alleen worden gehouden. Samen houden met soortgenoten zal meestal uitdraaien op ruzie. Er bestaan een heleboel verschillende soorten dwerghamsters. De meest populaire soorten die in Nederland gehouden worden zijn als volgt: de Russische dwerghamster, De Campbelli dwerghamster, de Roborovski dwerghamster en de Chinese dwerghamster. Een dwerghamster weegt ongeveer tussen de 40 en 60 gram. De Roborovski is iets kleiner en ook iets lichter, 25 tot 45 gram.

DIY Zandbak voor knaagdieren

DIY Zandbak voor knaagdieren Heb je een oud houten looprad? Niet weggooien! We laten je graag zien wat je er nog mee kunt doen ;) In een eerdere blog lieten we al zien hoe je er een reuzenrad met snacks van maakt. Nu laten we je zien dat je er ook een geweldige zandbak van kunt maken.

Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »