Blog over Knaagdieren!

Stimuleren en Leren met Knaagdieren en Konijnen op Werelddenkdag

Stimuleren en Leren met Knaagdieren en Konijnen op Werelddenkdag Op deze Werelddenkdag willen we de geest stimuleren, niet alleen bij onszelf maar ook bij onze geliefde knaagdieren en konijnen! Samen leuke activiteiten ondernemen met je huisdier is niet alleen plezierig, het kan ook een geweldige manier zijn om hun intelligentie te ontdekken en te ontwikkelen. Laten we eens dieper ingaan op hoe we training en foerageerspel kunnen gebruiken om de band tussen ons en onze pluizige vrienden te versterken.

Winterse Zorg voor Jouw Geliefde Hamster

Winterse Zorg voor Jouw Geliefde Hamster De winter brengt gezellige avonden, sneeuwpret en knusse dekentjes met zich mee, maar het is ook een tijd waarin we extra zorg moeten dragen voor onze harige vrienden, waaronder onze geliefde hamsters. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat jouw hamster comfortabel en gezond blijft tijdens de koude maanden.

Terrariums voor Hamsters & Gerbils en hoe belangrijk luchtcirculatie is

Terrariums voor Hamsters & Gerbils en  hoe belangrijk luchtcirculatie is Terrariums bieden een prachtige manier om kleine knaagdieren, zoals hamsters en gerbils, een comfortabele en natuurlijke leefomgeving te bieden. Ze zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar spelen ook een cruciale rol bij het handhaven van het welzijn van de gehuisveste dieren. Een van de geavanceerde kenmerken van de Black Scape terrariums is het doordachte ventilatiesysteem dat ervoor zorgt dat de lucht in het terrarium voortdurend in beweging is. Maar hoe werkt dit systeem precies? Laten we dieper in de details duiken en de magie achter de luchtcirculatie ontrafelen.

Kruidenbad voor zandbadderende knaagdieren

Kruidenbad voor zandbadderende knaagdieren Sommige knaagdieren zoals de Gerbil, Chinchilla en Degoe hebben een grote behoefte om in zand te badderen. Het badderen is niet alleen ontspannend voor de dieren, maar reinigt de vacht waardoor deze gezond en glanzend blijft. Bij deze dieren wordt de vacht namelijk sneller dan normaal vettig, dit heeft te maken met het klimaat waarin de dieren in het wil leven. Droge warme gebieden.

Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »