Trixie Coconut fiber Humus
Coconut fiber Humus €1,29

Coconut fiber Humus

€1,29
In stock
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Ordered before 4 pm, delivered tomorrow!
Product description

Trixie Coconut Fiber Humus for rodents!

The Coconut Fiber Humus is a mixture of Coconut Fiber and Humus. This natural ground cover is suitable for small rodents and promotes the natural digging behavior of the animals. The ground cover can expand to 7 to 8 times its own, is called a pH value between 5.0 and 6.0, is heat-treated and therefore mold and germ-free and without the addition of fertilizers.

Can expand to 7 to 8 times self
PH value between 5.0 and 6.0
Heat treated, therefore mold and germ free
Without the addition of fertilizers

Dig, dig and dig!

Because the coconut fiber is an airy ground cover, it is very suitable for digging. Gerbils in particular love it! They can dig into beautiful tunnels that also remain standing.

For rabbits in the bucket

Also for rabbits, the coconut fiber humus is very nice to use in the bucket instead of sand. Something different at the feet!

Fresh rodent plants

The coconut fiber is also very suitable as a substrate for fresh plants. These can take good roots in it. If you want to put permanent rodent plants in the accommodation, then coconut fiber is a good foundation for this. View all our fresh plants here!

fresh rodent plants

Specifications
Materiaal: -
Liter: -
Gewicht: -
Geschikt voor: Knaagdieren
Trixie Coconut fiber Humus
Reviews
8.3 / 10
(6)
10 / 10
melissa 14 May 2020

ik heb de 2l variant besteld om te kijken of mijn hamster het wat vond. nou ze vind het geweldig! ze loopt er lekker in de graven in tegenstelling tot de carefresh.

10 / 10
Imke 01 May 2020

Klonk in het begin een beetje vreemd om te gebruiken voor een hamster. Echter is ze er heel erg blij mee; ze kan erg goed graven, het voelt erg natuurlijk aan, omdat het op aarde lijkt en het gaat lang mee voor het aan vervanging toe is. Wij vinden het stukken beter en fijner voor onze hamster dan bijvoorbeeld van het (onnatuurlijke) strooisel of schaafsel.

6 / 10
Charlotte 01 April 2020

Geeft een mooie natuurlijke look! houd tunnels ook goed vast. Heeft alleen een aparte geur en het blijft vochtig aanvoelen zelfs na een paar dagen drogen. Ik zou het wel aanraden want mijn hamster vond het top!

10 / 10
Shaya 06 October 2018

Op de verpakking staat dat je er 0,5 tot 0,8 liter water aan moet toevoegen. Dan verdubbeld het zich ongeveer 7 tot 8x. Het deed me denken aan de moestuintjes waar je aan het aarde ook water aan moet toevoegen.

8 / 10
Shaya 06 October 2018

Ik dacht ook dat het een grote verpakking zou zijn

6 / 10
elsjedevisser 05 August 2018

Ik moest lachen toen ik dit uit de doos haalde..een ieniemieniepakje...samengeperst tot n klein blokje...dom van me. Nu de grotere maar besteld want het is fijn spul. Ook samengeperst maar ik zet t met de open kant van de verpakking op een bakplaat gevuld met water..dat zuigt zich dan vol en dan kun je t makkelijk uit de verpakking brokkelen.

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »