Terrarium Knaagdierwereld
Terrarium Knaagdierwereld €169,99 €219,95

Terrarium Knaagdierwereld

€219,95 €169,99
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Binnen 5 - 10 werkdagen verzonden
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Terrarium Knaagdierwereld voor kleine knaagdieren!

Dit mooie terrarium is volledig ingericht en geschikt voor kleine knaagdieren zoals, Muisjes, Dwerghamsters, Hamster en Gerbils. De diepe onderbak maakt het mogelijk om een dik pak bodembedekking te gebruiken waar de dieren heerlijk in kunnen graven. Het klimsysteem wordt bij het terrarium meegeleverd en is heel leuk om overheen te lopen!

Ruim terrarium met hoge onderbak
Geschikt voor hamsterscaping
Tralievoorkant uitschuifbaar
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Het traliedeel aan de voorzijde is uitschuifbaar, deze kan in zijn geheel uit de kooi geschoven worden zodat u overal eenvoudig bij kunt tijdens bijvoorbeeld het verschonen. Dankzij de tralies en het rooster aan de bovenzijde is het terrarium optimaal geventileerd en dat is zeer goed voor de gezondheid voor de dieren. 

Terrarium inrichting op maat?

Als je zou willen beginnen met het houden van kleine knaagdieren, zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters of Gerbils, maar niet weet waar je moet beginnen, dan staan wij klaar om je te helpen! Onze kennis is tenslotte jouw voordeel! Aan de hand van de logo's op de productafbeeldingen kun je bijvoorbeeld al zien welk terrarium geschikt is voor welke knaagdier. Zodra je een terrarium hebt gekozen, kunnen wij je helpen bij het samenstellen van de inrichting ervan. We kunnen bijvoorbeeld een basisinrichting voor je samenstellen en documentatie verstrekken, zodat je het uitzoekwerk uit handen wordt genomen.

Kiest u voor verzending?

Indien je kiest voor verzending van het terrarium, dan wordt deze per palletzending naar je verzonden. De levertijd bedraagt in dit geval tussen de 2 en 5 werkdagen. Houd er rekening mee dat het terrarium na ontvangst niet meer geretourneerd kan worden. In geval van (lichte) schade, waarbij het artikel nog bruikbaar is, bieden wij een passende korting aan.

Het is van groot belang om het terrarium samen met de chauffeur bij aflevering te controleren. Bij ernstige schade waarbij het terrarium niet meer bruikbaar is, dien je het terrarium bij aflevering te weigeren. Als het terrarium eenmaal is aangenomen zonder schademelding bij de chauffeur, kan er op een later moment geen schade meer gemeld worden.

Specificaties
Afmetingen: 80 x 37,5 x 42,5 cm | 100 x 37,5 x 42,5 cm
Tralie Afstand (ca): 1 cm
Materiaal: Glas, Metaal (Rooster & Tralies)
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster
Bijzonderheden: -
Terrarium Knaagdierwereld
Knaagdier pakketten
Terrarium + Bodembedekking Pakket 120 Liter
Plus Hamsterscaping Basis Pakket Syrische Hamster/ Gerbil
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »