JR Farm Back to Instinct Shell Spel
Back to Instinct Shell Spel €5,99 €6,99

Back to Instinct Shell Spel

€6,99 €5,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 09:00 tot 18:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Back to Instinct Shell Spel: Interactief Foerageer Speelgoed voor Knaagdieren & Konijnen

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Geef je knaagdieren en konijnen een leuke en uitdagende speelervaring met het JR Farm Back to Instinct Shell Spel. Dit interactieve spel is ontworpen om natuurlijk gedrag te stimuleren, verveling tegen te gaan en samen speelplezier te beleven.

Uitdaging & Intelligentie Training: Het Shell Spel daagt je kleine dieren uit en stimuleert hun intelligentie. Verstop de bijgevoegde haverkoekjes onder een van de drie gras hoeden en kijk hoe je knaagdier of konijn enthousiast op zoek gaat
Samen Spelen: Dit spel is niet alleen voor je knaagdier, maar ook voor jou! Speel samen en geniet van het zien hoe je harige vriend zich amuseert en zijn natuurlijke instincten gebruikt om te zoeken en te ontdekken
Veel Speelplezier: Het Shell Spel biedt eindeloos vermaak. Je kunt niet alleen de haverkoekjes verstoppen, maar ook andere favoriete lekkernijen van je huisdier als zoekobjecten gebruiken
 100% Natuurlijk Materiaal: De hoeden zijn gemaakt van puur natuurlijk materiaal, zonder kunstmatige lijm. Ze zijn veilig om op te knabbelen, zelfs nadat het spel voorbij is

Het JR Farm Back to Instinct Shell Spel is ontworpen om te ondersteunen in de ontwikkeling van motorische vaardigheden en het spel- en leerinstinct van je dieren. Nadat het spel leeg is, kun je het weghalen om hun veiligheid te waarborgen.

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 3 hoedjes van Ø 5 x 10 cm (dxh) | haverkoekjes
Samenstelling: Hooi van bergweiden, erwtenzetmeel, natuurlijke vezels, haverhoeken (granen [haver 50%], plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten [gerstemout, luzerne-extract], mineralen)
Analyse: Eiwit 8,1%, vetgehalte 2,3%, ruwe celstof 23,9%, ruwe as 7,9%, calcium 14358 mg / kg, fosfor 1586 mg / kg, natrium 1312 mg / kg
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Gerbil, Hamster, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Back to Instinct Shell Spel
Reviews
10 / 10
Sacha Goerke 23 Maart 2022

Hamster doet er niet zoveel mee. Staat wel erg leuk in het verblijf!

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »