JR Farm Back to Instinct Snack Labyrint
Back to Instinct Snack Labyrint €11,99 €13,99

Back to Instinct Snack Labyrint

€13,99 €11,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Back to Instinct Snack Labyrint

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Het JR Farm Back to Instinct Snack Labyrint is spelen en ontdekken in één! Maak de oorspronkelijke instincten van je knaagdier wakker. Knaagdieren houden zich voortdurend bezig met foerageren in het wild. Met het JR FARM Snack labyrint kan uw knaagdier dit natuurlijke instinctieve gedrag ook thuis vertonen en tegelijkertijd zijn zintuigen oefenen. Deze activiteit helpt niet alleen om de stress van uw knaagdier in evenwicht te houden en te verminderen, maar u zult ook genieten van het kijken naar uw huisdier.

Verberg de bijgevoegde pompoenpitten in de gangen, en uw knaagdier begint ze meteen vrolijk te zoeken in het labyrint. Als alternatief voor de pompoenpitten, kunt u elke favoriete snack van uw huisdier gebruiken. Het Snack labyrint is gemaakt van (met hooi beklede) natuurlijke vezelwanden die volledig kunnen worden opgeknabbeld.

Puur Natuur
Geeft uitdaging en gaat verveling tegen
Inclusief gratis pompoenpitjes

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 1 x Labyrinth 28 x 28 x 10 cm (lxbxh)
Samenstelling: Natuurlijke grassen 40,3%, bergweide hooi 29,1%, plantaardig zetmeel, pompoenpitten 3,2%
Analyse: Eiwit 5,1%, vetgehalte 3,2%, ruwe vezel 29,8%, ruwe as 9,7%, calcium 2327 mg / kg, fosfor 828 mg / kg, natrium 510 mg / kg
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Gerbil
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Back to Instinct Snack Labyrint
Reviews
4 / 10
Nancy 11 Maart 2024

Niet echt geschikt voor een syrische hamster, te smal

8 / 10
Krijn 08 Februari 2021

Het ziet er heel leuk uit, maar wij moeten het nog cadeau geven voor kleindochter haar verjaardag!

8 / 10
Caroline 01 September 2019

Grappig ding, de robo’s klimmen alleen over de schotjes heen. Dus geen echt labyrinth

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »