Trixie Strategiespel Slide & Fun Foerageer Speelgoed
Strategiespel Slide & Fun Foerageer Speelgoed €9,95

Strategiespel Slide & Fun Foerageer Speelgoed

€9,95
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
  • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Strategiespel Slide & Fun foerageer speelgoed voor Knaagdieren, Konijnen & Fretten!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Het Trixie Strategiespel Slide & Fun is een bordspel voor knaagdieren, konijnen en fretten met 3 deksels en kommetjes met klap- en schuifdeksels. Door verschillende openingstechnieken komt het dier bij zijn beloning. Het is een ontzettend diervriendelijke bezigheid en mentale uitdaging die voor langere tijd uitdaging geeft en verveling tegen gaat!

 Geeft uitdaging en traint de motoriek
 Gaat verveling tegen
 Heel leuk om samen met het dier te spelen, versterkt de band tussen dier en baasje

Is het Trixie Strategiespel foerageer speelgoed?

Foerageer speelgoed voor knaagdieren: Het Trixie Strategiespel Slide & Fun is eigenlijk een vorm van foerageer speelgoed voor knaagdieren. Het biedt hen een mentale uitdaging en een leuke manier om hun voedsel te verkennen en te bemachtigen. Dit helpt om hun natuurlijke foerageergedrag te stimuleren en te voldoen aan hun instinctieve behoefte om te zoeken naar voedsel.

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

Het is belangrijk om het spel samen te spelen. Het volstaat niet om het strategiespel in het verblijf te plaatsen. De dieren zullen in het begin niet weten wat ze ermee aan moeten en kunnen eraan gaan knagen. Laat uw dier zien hoe het werkt. Op een gegeven moment weten de dieren precies hoe het werkt en gaan ze er zelfstandig mee aan de slag. Het blijft echter belangrijk om het spel altijd enkel onder toezicht te geven, zodat de dieren het niet kapot kunnen knagen tijdens de afwezigheid van het baasje. 

Gebruiksaanwijzing Trixie Strategiespel

  •  Speel dit spel samen met het dier
  • Om te spelen, zoekt u een prikkelarme omgeving op, waar uw dier niet afgeleid wordt en zich op zijn gemak voelt
  • Gebruik in het begin het lievelingsvoer van het dier, om hem voldoende te motiveren.
  • Help uw dier bij het oplossen van de opdracht, zodat hij gemotiveerd blijft. Het is belangrijk, dat uw dier – vooral in het begin – snel succes behaalt, zodat hij het spel met iets positiefs associeert
  • Berg het speelgoed na de speelsessie weer op

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen (ca): 23 x 23 cm
Diameter (ca): ø 23 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Fret
Bijzonderheden: Alleen onder toezicht aanbieden
Trixie Strategiespel Slide & Fun Foerageer Speelgoed
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »