JR Farm Back to Instinct Snuffel Foerageer Bos
Back to Instinct Snuffel Foerageer Bos €7,99 €8,99

Back to Instinct Snuffel Foerageer Bos

€8,99 €7,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Back to Instinct Snuffel Bos: Uitdaging en Speelplezier voor Knaagdieren en Konijnen!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Geef je knaagdieren en konijnen de ultieme speelervaring met het JR Farm Back to Instinct Snuffel Bos! Dit speelgoed daagt hun natuurlijke instincten uit en biedt urenlang speelplezier, terwijl het ook verveling effectief tegengaat.

In het wild zijn knaagdieren voortdurend bezig met foerageren, en het Snuffel Bos van JR Farm stelt hen in staat om dit natuurlijke gedrag thuis na te bootsen. Dit innovatieve speelgoed daagt je huisdieren uit om hun zintuigen te gebruiken terwijl ze op zoek gaan naar verborgen lekkernijen. Het zorgt niet alleen voor vermaak, maar helpt ook hun mentale en fysieke welzijn te stimuleren.

Daagt natuurlijke instincten uit
Biedt mentale en fysieke stimulatie
Bevordert actief spelen en verkennen
Verbetert welzijn door verveling tegen te gaan

Het JR Farm Back to Instinct Snuffel Bos is een geweldige manier om je knaagdieren en konijnen actief en bezig te houden. Laat ze hun neus achterna gaan terwijl ze door het Snuffel Bos speuren naar verborgen beloningen. Met dit speelgoed kunnen ze genieten van een authentieke foerageerervaring en tegelijkertijd hun natuurlijke nieuwsgierigheid en behendigheid benutten.

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 240 gram | 20cm lang | 14cm breed | 4cm hoog
Samenstelling: Hardhout 61,4%, bergweide hooi 21,1%, erwtenzetmeel, natuurlijke vezels 7%
Analyse: Eiwit 4,3%, vetgehalte 1,3%, ruwe vezel 45,8%, ruwe as 3,3%, calcium 6778 mg / kg, fosfor 1005 mg / kg, natrium 328 mg / kg
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Back to Instinct Snuffel Foerageer Bos
Reviews
8 / 10
Lara 03 November 2022

Dit vinden mijn ratjes echt geweldig je verstopt er wat snoepjes tussen en ze zijn vertrokken ze stoppen niet met zoeken voor ze alles hebben gevonden

6 / 10
twan 13 September 2020

Leuk idee maar ik vind het persoonlijk iets te duur. Want je betaalt €6.95* voor een kartonnen doosje en wat stukjes hout. Maar de hamster heeft er wel van genoten.

10 / 10
Rafael 03 Maart 2020

Mijn ratjes vinden hem super leuk!

6 / 10
Hellen 01 Oktober 2019

Grappig idee, maar onze konijnen gooien in één keer het hele bakje om. Weg snuffel bos

8 / 10
Cynthia 19 September 2019

De konijnen vinden het top

10 / 10
Irene 01 September 2019

Mijn hamster gooit de houtblokken aan de kant om maar bij het lekker te kunnen wat er tussen gevallen is. Daarna leg ik het weer netjes terug

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »