Trixie Strategiespel Flip Board Knaagdier Foerageer Speelgoed
Strategiespel Flip Board Knaagdier Foerageer Speelgoed €9,99 €10,99

Strategiespel Flip Board Knaagdier Foerageer Speelgoed

€10,99 €9,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Trixie Strategiespel en foerageer speelgoed Flip Board Knaagdier

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Het Trixie Strategiespel Flip Board Knaagdier voorkomt verveling en geeft dier en baasje de mogelijkheid om samen een leuke activiteit te doen. De dieren vinden het heerlijk als ze erachter komen hoe ze het lekkers kunnen bemachtigen!

Het dier komt tot zijn beloning door verschillende openingstechnieken
Bordspel met 2 deksels en kommen met scharnierende en schuifbare deksels
✔ Diervriendelijke activiteit en mentale uitdaging
Traint de vaardigheid
✔ Antislip door rubberen ring
✔ incl. handleiding met tips en trucs voor een optimale training

Dit product is ontworpen als een gemeenschappelijke activiteit voor dier en eigenaar die de motoriek, het spel en het leerinstinct van het dier ondersteunt. Het flipboard moet van het dier worden verwijderd als het leeg is en voordat er op kan worden gekauwd.

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

Specificaties
Materiaal: Kunststof
Afmetingen (ca): 23 x 23 cm
Diameter (ca): ø 23 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Alleen onder toezicht aanbieden
Trixie Strategiespel Flip Board Knaagdier Foerageer Speelgoed
Reviews
10 / 10
Linda 02 April 2024

Wat een leuk Flip board! Mijn konijnen worden altijd enthousiast als ik het erbij pak. Het is leuk en uitdagend voor ze. Zeker aanrader!

10 / 10
Charlotte 23 November 2020

Mijn kleine dame vind het geweldig, en springt in de rondte als ik het spelletje pak. Ze is ook zeer kien en haalt alles eruit in een snel tempo. Ik geef het nu niet meer iedere dag omdat het voor haar te eenvoudig is. Als ze het een poos niet gedaan heeft is het weer nieuw.

8 / 10
Katelijn 01 Augustus 2020

De schuifluikjes en de deksels had ons konijn snel door. De hendels snapt ze helemaal niet. We blijven oefenen. Het is wel een leuke afwisseling en vermindert de verveling.

10 / 10
Tamara 01 Maart 2020

De ratjes vinden dit spelletje super leuk!

10 / 10
Monique 01 Oktober 2019

Mijn cavia Caaf vindt het spel erg leuk. Hij snapte het ook direct. Zijn broertje Dex snapt het niet die krijgt zo de snoepjes.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »