Konijnen Foerageermat Zeegras met Speeltjes 30,5 cm
Konijnen Foerageermat Zeegras met Speeltjes 30,5 cm €18,99 €19,99

Konijnen Foerageermat Zeegras met Speeltjes 30,5 cm

€19,99 €18,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Konijnen Speelmat Zeegras met Speeltjes voor Knaagdieren en Konijnen!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Met deze speelmat zullen de dieren zich geen moment meer vervelen! De mat zelf is gemaakt van heerlijk knabbelbaar en gezond zeegras. De vezels van het zeegras zorgen voor een goede tandslijtage en vlossen de tanden zelf schoon. Alle speeltjes die aan de mat zijn bevestigd zorgen voor een echte zintuigelijke beleving dankzij de verschillende vormen, kleuren en materialen.

 100% Natuurlijke materialen
 Verrast en geeft uitdaging
 Prikkelt de zintuigen door verschillende kleuren, vormen en materialen
 Gaat verveling en probleemgedrag tegen

Deze leuke speelmat wordt geleverd inclusief het speelgoed dat is afgebeeld op de afbeelding. Heel veel speelplezier gewenst!

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

knaagdier speelgoed

Specificaties
Materiaal: Zeegras
Afmetingen (ca): 30,5 x 30,5 x 8 cm
Diameter (ca): ø
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Fret
Bijzonderheden: -
Konijnen Foerageermat Zeegras met Speeltjes 30,5 cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »