JR Farm Train the Brain Forest Spel
Train the Brain Forest Spel €19,95 €20,95

Train the Brain Forest Spel

€20,95 €19,95
Nu 4 artikelen nog op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Maak kennis met het JR Farm Train the Brain Forest Spel, het foerageer speelgoed voor knaagdieren & konijnen dat hun intelligentie bevordert!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Dit natuurlijke hardhouten spel zorgt ervoor dat je knaagdieren hun grijze cellen aan het werk zetten. Verstop altijd de meegeleverde "JR Grainless Drops" onder de houten blokken en je knaagdier zal er enthousiast naar op zoek gaan. Inclusief JR Grainless Drops om het spel nog leuker te maken!

Puur Natuur
Graanvrij recept
De perfecte bezigheid om verveling tegen te gaan

Met het JR Farm Train the Brain Forest Spel kunnen je knaagdieren genieten van een uitdagend speelgoed dat hun intelligentie stimuleert. Laat ze hun neusjes en pootjes aan het werk zetten terwijl ze op zoek gaan naar de verborgen lekkernijen. En hey, wie zegt dat leren niet leuk kan zijn? Dus geef je knaagdieren een mentale workout en laat ze genieten van de pure, graanvrije traktaties terwijl ze zichzelf bezighouden met dit fantastische spel!

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): Spel met drops
Samenstelling: Hout, Erwten, wortelen 11,2%, zetmeel, peterselie 4%, paardebloem 3,5%, rode biet 2,5%, ribwort, leliegras, brandnetel, potenaard gras, weidegras, haverkruid, rode klaver, weidevuur 0%, mantel 0, 6;
Analyse: Eiwit 16,3%, vetgehalte 4,9%, ruwe vezel 9,3%, ruwe as 4,8%;
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Train the Brain Forest Spel
Reviews
10 / 10
Luuk 12 Juli 2019

Echt heel leuk en degelijk! Ik heb deze voor mijn konijnen gekocht en die vinden het echt heel leuk. Omdat het van hout gemaakt is laat ik het spel ook in het verblijf staan.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »