JR Farm Back to Instinct Fun Park Foerageer Speelgoed
Back to Instinct Fun Park Foerageer Speelgoed €9,99 €10,99

Back to Instinct Fun Park Foerageer Speelgoed

€10,99 €9,99
Op voorraad
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
 • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
 • Klantenservice van 10:00 tot 17:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Back to Instinct Fun Park foerageer speelgoed voor knaagdieren & konijnen!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Met de JR Farm Back to instinct spreekt u het instinctieve gedrag van knaagdieren aan. Wek de oorspronkelijke instincten van uw knaagdier op door een natuurlijke manier van voeren. Knaagdieren en konijnen ruiken hun voedsel in een natuurlijke omgeving, ook in de grond. Het is daarom extra leuk voor knaagdieren om zelf op zoek te gaan naar hun voeding. Zo wordt het een zoektocht naar voedsel en tegelijkertijd kan uw knaagdier zijn natuurlijke sensoren trainen.

100% Natuurlijk & Graanvrij
Gevuld met verantwoorde snacks
Geeft uitdaging en gaat verveling tegen

Deze activiteit draagt niet alleen bij aan de balans en stressvermindering van uw knaagdier, maar u zult ook plezier hebben bij het kijken naar uw dier. Verberg de ingesloten, graanvrije Grainless Drops in de torens en ruimtes, en uw dier zal onmiddellijk op zoek gaan naar voedsel. Het funpark is gemaakt van natuurlijke hooi. Dus, uw dier kan zonder toezicht met het funpark spelen. Gemaakt van 100% natuurlijke componenten.

Dit product is ontworpen als een gemeenschappelijke activiteit voor dier en baas welke de motoriek en het spel- en leerinstinct van het dier ondersteunt. Het Fun Park dient bij het dier te worden weggehaald als hij leeg is en voordat eraan geknaagd kan worden.

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

Samenstelling JR Farm Fun Park Medium

 • Samenstelling: natuurlijke vezel 44%, bergweide hooi 25%, zetmeel, goudsbloembloesem.
 • JR Grainless Mixed Drops: erwten, wortelen 11,2%, zetmeel, peterselie, paardenbloem 3,5%, beetroots 2,5%, ribwort, timothy gras, brandnetel 1,7%, cocksfoot, stengel gras, haver kruid, rode klaver, weide zwenkgras, dames mantel
 • Knaagdieren Snoepjes: mais 96%, luzerne 2,5%, wortelen 1,2%, bieten 0,3%
 • JR Grainless Mixed Drops: eiwit 15,9%, vetgehalte 6,7%, ruwe celstof 6,0%, ruwe as 3,8%
 • Knaagdieren Snoepjes: eiwit 9,8%, vetgehalte 3,2%, ruwe vezel 3,5%, ruwe as 1,7


Samenstelling JR Farm Fun Park XXL

 • Inhoud: Fun park, Bloesem mix, Erwtenvlokken mix, Wilgenballen
 • Samenstelling: Natuurlijke vezels, bergweidehooi, erwtenvlokken 5,6%, wortelvlokken 5,6%, plantaardig zetmeel, wilg, rozenbloesems, goudsbloembloesems, korenbloembloesems 2,3%
 • Analyse: Eiwit 5,5%, vetgehalte 1,6%, ruwe celstof 39,7%, ruwe as 13,6%, calcium 34320 mg/kg, fosfor 1040 mg/kg, natrium 660 mg/kg

 

knaagdier en konijnen speelgoed wilgenbal drops en snacks

Specificaties
Materiaal: Lignocellulose (Plantaardige Vezel)
Afmetingen (ca): 28 x 18 x 5 cm | 38 x 28 x 6,5 cm
Diameter (ca): -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
JR Farm Back to Instinct Fun Park Foerageer Speelgoed
Reviews
10 / 10
Hamster snuffel 06 November 2022

Echt een super aanrader voor je cavia konijn of hamster allemaal ideaal mijn hamster vond het zo lekker en je krijgt er ook nog eens veel snoepjes bij echt een aanrader

8 / 10
Wendy 26 Augustus 2022

De cavia’s vinden het heel leuk! Alleen is 10 euro voor een stuk karton met hooi wel veel qua prijs.

10 / 10
Mirte Van de Riet 12 Februari 2019

Mijn konijnen vinden het erg leuk en interessant! Vooral mijn voedster kan er tijden mee bezig zijn. Mijn rammetje had er na een tijdje al genoeg van. Fijn dat er extra snoepjes bij zitten.

10 / 10
Marloes 03 Oktober 2018

Hamster vindt het heel erg leuk! 1 van de zakjes snoepjes die erbij zaten zijn wel wat aan de grote kant voor dwerg hamsters, en doordat ze vrij hard zijn kunnen ze ook niet makkelijk in kleinere stukjes worden gebroken.

10 / 10
brenda 08 September 2018

mijn konijnen vinden het geweldig, zelf vind ik het fijn dat het volledig natuurlijk materiaal is. top.

10 / 10
Daisy-May 01 September 2018

Helemaal top! Blijft leuk om iedere keer opnieuw te gebruiken met voer en snacks. Ookal hoeven de ratjes amper moeite te doen, ze vinden het wel leuk.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »