JR Farm Back to Instinct Graafbak 30 cm
Back to Instinct Graafbak 30 cm €16,95 €18,95

Back to Instinct Graafbak 30 cm

€18,95 €16,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Back to Instinct Snuffelbox maakt foerageren mogelijk!

Met de JR Farm Back to Instinct Snuffelbox wek je de oerinstincten van je knaagdier of konijn en geef je de mogelijkheid om uitgebreid te graven, te spelen, te verstoppen en natuurlijk te snuffelen in de Snuffelbox met een stofarme vulling.

Maakt natuurlijk gedrag mogelijk (foerageren en zoeken)
Geeft verassend speelplezier
Gaat verveling tegen

Knaagdieren en konijnen zijn van nature druk bezig met graven en zoeken naar voedsel in de bodem.  Je kunt de bijgevoegde JR Grainless Drops op verschillende diepten in de papiersnippers verbergen en je dieren zullen moeten zoeken naar het lekkers. Dat geeft veel uitdaging en beloning als ze het zelf vinden. Dit gaat verveling tegen en bevordert ook de stressvermindering bij de dieren. De doos zelf, evenals de papiersnippers, zijn onbehandeld. De dieren kunnen er dus gerust aan knagen. Uiteraard kan de box ook gevuld worden met andere materialen zoals stro, zand, hooi etc.

Op zich is de Snuffelbox ook geschikt voor Cavia's, maar de rand is te hoog voor de dieren om er zelf in en uit te gaan. Door een trappetje te maken zou de Snuffelbox bijvoorbeeld ook geschikt gemaakt kunnen worden voor Cavia's. 

Samenstelling JR Farm Back to Instinct Snuffelbox

Erwtenvlokken, wortelen 11,2%, erwtenzetmeel, peterselie, paardenbloem 3,5%, rode bieten 2,5%, ribwort, timotheegras, brandnetel 1,7%), hanenpootzaad, gladde stengelweidegras, haverkruid, rode klaver, weidezwenkgras, damesmantel

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Materiaal: erwtenvlokken, wortelen 11,2%, erwtenzetmeel, peterselie, paardenbloem 3,5%, rode bieten 2,5%, ribwort, timotheegras, brandnetel 1,7%), hanenpootzaad, gladde stengelweidegras, haverkruid, rode klaver, weidezwenkgras, damesmantel
Afmetingen (ca): 29 x 38 x 15 cm
Diameter (ca): 29 x 38 x 15 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
JR Farm Back to Instinct Graafbak 30 cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Muis Hamster Gerbil Rat Cavia Konijn Chinchilla Degoe
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »