JR Farm Back to Instinct Foerageer Graafbak 30 cm
Back to Instinct Foerageer Graafbak 30 cm €16,95 €18,95

Back to Instinct Foerageer Graafbak 30 cm

€18,95 €16,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Back to Instinct Foerageer Snuffelbox maakt foerageren mogelijk!

bodembedekking om in te spelen voor knaagdieren rattenUitdaging & Spelen
Dit artikel geeft de dieren uitdaging en speelplezier, daarnaast gaat het verveling tegen.

Met de JR Farm Back to Instinct Snuffelbox wek je de oerinstincten van je knaagdier of konijn en geef je de mogelijkheid om uitgebreid te graven, te spelen, te verstoppen en natuurlijk te snuffelen in de Snuffelbox met een stofarme vulling.

Maakt natuurlijk gedrag mogelijk (foerageren en zoeken)
Geeft verassend speelplezier
Gaat verveling tegen

Knaagdieren en konijnen zijn van nature druk bezig met graven en zoeken naar voedsel in de bodem.  Je kunt de bijgevoegde JR Grainless Drops op verschillende diepten in de papiersnippers verbergen en je dieren zullen moeten zoeken naar het lekkers. Dat geeft veel uitdaging en beloning als ze het zelf vinden. Dit gaat verveling tegen en bevordert ook de stressvermindering bij de dieren. De doos zelf, evenals de papiersnippers, zijn onbehandeld. De dieren kunnen er dus gerust aan knagen. Uiteraard kan de box ook gevuld worden met andere materialen zoals stro, zand, hooi etc.

Op zich is de Snuffelbox ook geschikt voor Cavia's, maar de rand is te hoog voor de dieren om er zelf in en uit te gaan. Door een trappetje te maken zou de Snuffelbox bijvoorbeeld ook geschikt gemaakt kunnen worden voor Cavia's. 

Waarom is foerageer speelgoed goed voor knaagdieren en konijnen?

❤ Natuurlijk gedrag stimuleren: Foerageer speelgoed bootst het natuurlijke gedrag van knaagdieren en konijnen na, namelijk het zoeken naar voedsel in hun omgeving. Door hen uit te dagen om te zoeken en te graven naar hun voedsel, worden hun natuurlijke instincten gestimuleerd en blijven ze actief en tevreden.

❤ Fysieke activiteit: Foerageer speelgoed moedigt knaagdieren en konijnen aan om actief te zijn en te bewegen. Ze moeten rondlopen, graven, duwen en trekken om bij de beloningen te komen. Dit bevordert de lichaamsbeweging en helpt bij het behoud van een gezond gewicht en een goede fysieke conditie.

❤ Verrijking van de omgeving: Foerageer speelgoed voegt een element van uitdaging en variatie toe aan de leefomgeving van knaagdieren en konijnen. Het maakt hun dagelijks leven interessanter en voorkomt dat ze zich gaan vervelen in een eentonige omgeving. Dit kan leiden tot een betere algehele welzijn.

❤ Voorkomt overeten:  Foerageer speelgoed maakt het voedselproces langzamer en uitdagender. Hierdoor moeten knaagdieren en konijnen meer moeite doen om bij hun voedsel te komen, waardoor ze niet in één keer grote hoeveelheden kunnen opeten. Dit helpt overeten en gewichtsproblemen te voorkomen.

Kortom, foerageer speelgoed voor knaagdieren en konijnen biedt zowel fysieke als mentale stimulatie, helpt verveling te voorkomen en bevordert natuurlijk gedrag. Het is een geweldige manier om hun welzijn en levenskwaliteit te verbeteren.

Samenstelling JR Farm Back to Instinct Snuffelbox

Erwtenvlokken, wortelen 11,2%, erwtenzetmeel, peterselie, paardenbloem 3,5%, rode bieten 2,5%, ribwort, timotheegras, brandnetel 1,7%), hanenpootzaad, gladde stengelweidegras, haverkruid, rode klaver, weidezwenkgras, damesmantel

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Materiaal: erwtenvlokken, wortelen 11,2%, erwtenzetmeel, peterselie, paardenbloem 3,5%, rode bieten 2,5%, ribwort, timotheegras, brandnetel 1,7%), hanenpootzaad, gladde stengelweidegras, haverkruid, rode klaver, weidezwenkgras, damesmantel
Afmetingen (ca): 29 x 38 x 15 cm
Diameter (ca): 29 x 38 x 15 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Rat, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: -
JR Farm Back to Instinct Foerageer Graafbak 30 cm
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »