Knaagdier Kruidenier Verse BIO Paardenbloem Plant
Verse BIO Paardenbloem Plant €7,95 €8,95

Verse BIO Paardenbloem Plant

€8,95 €7,95
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!* Plantjes worden niet op zaterdag en voor feestdagen verzonden
  • Klantenservice van 09:00 tot 18:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Verse Biologische Paardenbloem Plant voor knaagdieren & konijnen!

verse knaagdier en konijnen plantjes kruiden - vriendelijk voor bijen en vlindersHeerlijke verse Paardenbloem wordt heel graag gegeten door knaagdieren en konijnen. De paardenbloem behoort voor veel knaagdieren tot het natuurlijke dieet van de dieren zoals deze ook in het wild gegeten wordt.

100% Biologisch
Speciaal gekweekt als voedselplant voor dieren
In de verse plant zijn alle voedingsstoffen goed behouden
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

HAMSTERSCAPING MET ECHTE PLANTJES

Het hart van de hamsterscaper gaat nu harder slaan, want een vers plantje in het verblijf is natuurlijk de ultieme natuurlijke decoratie van het hamsterscaping verblijf. Hier kunnen we eigenlijk alle kanten mee op afhankelijk van de bodembedekking. Maak je gebruik van een "grond" achtige bodembedekking zoals bijvoorbeeld humus, dan zou je ervoor kunnen kiezen om de plantjes rechtstreeks in de grond te planten. De worteltjes zullen dan door gaan groeien in de grond. Op deze manier heb je een vaste plant in het verblijf. Hoe snel de dieren de plant opeten hangt per knaagdiersoort af. Muizen, Dwerghamsters en Hamsters doen vaak rustiger aan met de plantjes. Gerbils in tegendeel, knabbelen er sneller aan.

hamsterscaping en hamsterscape met echte verse levende plantjes planten en kruiden

Je kunt bij het hamsterscapen er ook voor kiezen om de plant in een pot in het verblijf te zetten. Een voordeel hiervan is dat de plant eenvoudiger uit het verblijf kan worden gehaald om deze aan te laten groeien. Water geven gaat het beste met een plantenspuit.

Gebruiksaanwijzing Plantjes

De plantjes zijn bedoeld als consumptie voor de knaagdieren, niet als sierplanten voor in huis. Voor het in leven en mooi houden van de planten is enige plantenkennis vereist.

Knaagdier Kruidenier Verse BIO Paardenbloem Plant - Verse en biologische paardenbloemplant voor knaagdieren - Geschikt voor konijnen en knaagdieren - Rijk aan voedingsstoffen - Ideaal als knaagdierplant en kruiden

Specificaties
Inhoud: 1 plant
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur en vorm kunnen verschillen en afwijken van de afbeelding
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaagdier Kruidenier Verse BIO Paardenbloem Plant
Knaagdier pakketten
Plus Hamsterscaping Plantenhouder
Reviews
10 / 10
Lynn van Gurp 29 April 2023

Mijn goudhamster vind het heerlijk die verse plantjes.

  • + Goed verpakt over gekomen.
  • + Plantje was in goede staat

6 / 10
Ellen 01 April 2021

Ik hou ervan de hamstertjes regelmatig wat groenvoer aan te bieden. Ze eten er dan ook graag van. De paardenbloem vonden ze dan ook erg lekker. Jammer genoeg hield het plantje niet lang stand, ondanks dat ik het regelmatig water gaf. Maar dat kan ook komen omdat ik jammer genoeg niet gezegend ben met groene vingers (Misschien te veel water gegeven). Met de graslelie, en de vitamine plant heb ik meestal meer succes Ellen

10 / 10
Manon 01 Oktober 2020

De hamster was er gek op

8 / 10
Rosa 01 Augustus 2019

Leuk. Me hamster was er dol ook!!

10 / 10
Samantha 12 Juli 2019

Complete gekte zodra ik de paardenbloem in het verblijf zet. Mijn konijnen zijn er dol op! Ik laat de paardenbloem dan ook vaak gewoon staan zodat ze deze lekker kunnen opeten. Daarnaast heb ik er altijd een achter de hand waar ik de blaadjes van af pluk en aan de konijnen geef. Ik geef de konijnen ook gedroogde paardenbloem en ik vind het leuk dat ik daarnaast ook de verse kan geven. Je zou deze ook in de tuin kunnen plukken, maar dit is veel leuker

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »