Trixie Kokosvezel Humus
Kokosvezel Humus €14,95

Kokosvezel Humus

€14,95
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Zaterdag besteld, maandag in huis!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Veilig en achteraf betalen
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Trixie Kokosvezel Humus voor knaagdieren!

De Kokosvezel-Humus is een mengeling van Kokosvezel en Humus. Deze natuurlijke bodembedekker is geschikt voor kleine knaagdieren en bevorderd het natuurlijke graaf gedrag van de dieren. De bodembedekker kan uitzetten tot het 7- tot 8-voudige van zichzelf, heet een pH waarde tussen 5,0 en 6,0, is hitte behandeld daardoor schimmel- en kiemvrij en zonder toevoeging van meststoffen.

Kan uitzetten tot het 7- tot 8-voudige van zichzelf
PH waarde tussen 5,0 en 6,0
Hittebehandeld, daardoor schimmel- en kiemvri
Zonder toevoeging van meststoffen

Graven, graven en graven!

Omdat de kokosvezel een luchtige bodembedekker is, is deze heel geschikt om in te graven. Vooral Gerbils zijn er dol op! Ze kunnen er prachtige tunnels in graven die ook nog eens blijven staan.

Voor konijnen in de graafbak

Ook voor konijnen is de kokosvezel humus erg leuk om in de graafbak te gebruiken in plaats van zand. Een keer iets anders aan de pootjes!

Verse knaagdier plantjes

Ook is de kokosvezel erg geschikt als ondergrond voor verse plantjes. Deze kunnen er goed in wortelen. Mocht u vaste knaagdier plantjes in het verblijf willen zetten dan is kokosvezel een goede ondergrond hiervoor. Bekijk hier al onze verse plantjes!

verse knaagdier plantjes

Specificaties
Materiaal: Kokosvezel, Turf
Liter: 2 Liter | 9 Liter | 60 Liter
Gewicht: ca. 3 - 10 kg
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Cavia, Konijn, Degoe
Trixie Kokosvezel Humus
Reviews
8.3 / 10
(6)
10 / 10
melissa 14 Mei 2020

ik heb de 2l variant besteld om te kijken of mijn hamster het wat vond. nou ze vind het geweldig! ze loopt er lekker in de graven in tegenstelling tot de carefresh.

10 / 10
Imke 01 Mei 2020

Klonk in het begin een beetje vreemd om te gebruiken voor een hamster. Echter is ze er heel erg blij mee; ze kan erg goed graven, het voelt erg natuurlijk aan, omdat het op aarde lijkt en het gaat lang mee voor het aan vervanging toe is. Wij vinden het stukken beter en fijner voor onze hamster dan bijvoorbeeld van het (onnatuurlijke) strooisel of schaafsel.

6 / 10
Charlotte 01 April 2020

Geeft een mooie natuurlijke look! houd tunnels ook goed vast. Heeft alleen een aparte geur en het blijft vochtig aanvoelen zelfs na een paar dagen drogen. Ik zou het wel aanraden want mijn hamster vond het top!

10 / 10
Shaya 06 Oktober 2018

Op de verpakking staat dat je er 0,5 tot 0,8 liter water aan moet toevoegen. Dan verdubbeld het zich ongeveer 7 tot 8x. Het deed me denken aan de moestuintjes waar je aan het aarde ook water aan moet toevoegen.

8 / 10
Shaya 06 Oktober 2018

Ik dacht ook dat het een grote verpakking zou zijn

6 / 10
elsjedevisser 05 Augustus 2018

Ik moest lachen toen ik dit uit de doos haalde..een ieniemieniepakje...samengeperst tot n klein blokje...dom van me. Nu de grotere maar besteld want het is fijn spul. Ook samengeperst maar ik zet t met de open kant van de verpakking op een bakplaat gevuld met water..dat zuigt zich dan vol en dan kun je t makkelijk uit de verpakking brokkelen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »