Trixie Plantenspuit 900 ml
Plantenspuit 900 ml €4,99

Plantenspuit 900 ml

€4,99
Nu 3 artikelen nog op voorraad
 • Persoonlijk & deskundig advies
 • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
 • Voor 17 uur besteld, morgen in Huis!*
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Plantenspuit 900 ml: Perfecte hydratatie voor je planten

Een goede verzorging van planten begint bij regelmatige en nauwkeurige bewatering. De Plantenspuit 900 ml is speciaal ontworpen om dit gemakkelijk en efficiënt te maken. Of je nu een beginnende plantenliefhebber bent of een doorgewinterde tuinier, deze plantenspuit helpt je om je planten in topconditie te houden.

 Grote capaciteit Met een inhoud van 900 ml hoef je minder vaak bij te vullen, waardoor je tijd bespaart en je langer kunt doorgaan met het verzorgen van je planten.

 Eenvoudig in gebruik De plantenspuit heeft een gebruiksvriendelijk ontwerp met een ergonomische handgreep, waardoor hij comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk te bedienen is.

 Verstelbare sproeikop De sproeikop is verstelbaar, zodat je de sproeistand kunt aanpassen van een fijne nevel tot een krachtige straal, afhankelijk van de behoefte van je planten en de vochtigheid van de grond.

 Duurzaam en robuust Gemaakt van hoogwaardig materiaal, is deze plantenspuit duurzaam en bestand tegen dagelijks gebruik, zowel binnen als buiten.

Het bevochtigen van de grond en plantjes is een essentieel onderdeel van plantenverzorging. Hier is hoe je de Plantenspuit 900 ml optimaal kunt gebruiken:

 1. Vullen

  • Vul de plantenspuit met schoon water. Voor delicate planten of als je de luchtvochtigheid wilt verhogen, kun je ook gefilterd of regenwater gebruiken.
  • Draai de sproeikop stevig vast na het vullen om lekken te voorkomen.

 2. Bevochtigen van de grond

  • Richt de sproeikop naar de grond rondom de plant. Gebruik een krachtige straal voor diepere bewatering van de wortels, vooral bij grotere planten.
  • Voor jonge of kleine planten kun je de sproeikop instellen op een fijnere nevel om te voorkomen dat de grond te nat wordt en de wortels verstikken.

 3. Bevochtigen van de bladeren

  • Veel kamerplanten en tropische planten genieten van een regelmatige bevochtiging van hun bladeren. Dit helpt om stof te verwijderen en de luchtvochtigheid te verhogen, wat gunstig is voor hun groei.
  • Stel de sproeikop in op een fijne nevel en sproei de bladeren gelijkmatig. Zorg ervoor dat je niet te dicht bij de plant komt om schade aan de bladeren te voorkomen.

 4. Regelmatig onderhoud

  • Maak de plantenspuit regelmatig schoon om de ophoping van kalk of verontreinigingen te voorkomen, vooral als je hard water gebruikt.
  • Controleer de sproeikop op verstoppingen en reinig deze indien nodig om een consistente sproeiwerking te behouden.


De Plantenspuit 900 ml is een onmisbaar hulpmiddel voor iedere plantenliefhebber. Met zijn grote capaciteit, verstelbare sproeikop en duurzame ontwerp, maakt hij het eenvoudig om zowel de grond als de bladeren van je planten optimaal te bevochtigen. Dit draagt bij aan een gezonde groei en bloei van je planten, waardoor je langer kunt genieten van een groene en levendige omgeving.

Specificaties
Inhoud: 900 mL
Geschikt voor: Plantjes water geven en grond bevochtigen
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Trixie Plantenspuit 900 ml
Reviews
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Knaagdierwinkel
We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »