Supreme Harry Hamster complete Muesli 700 gram Hamstervoer
Harry Hamster complete Muesli 700 gram Hamstervoer €3,45 €3,69

Harry Hamster complete Muesli 700 gram Hamstervoer

€3,69 €3,45
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

Supreme Harry Hamster complete Muesli Hamstervoer

Het eerste voer ooit goedgekeurd door de Britse National Hamster Council. Het is een complete en evenwichtige voeding voor de hamster. De mix is samengesteld uit geëxtrudeerde soja, pinda’s en pompoenzaden om het extra aantrekkelijk te maken voor hamsters. Met dit zorgvuldig samengestelde voer kunt u uw hamster dagelijks voeren. Alle ingrediënten zijn speciaal geselecteerd om hun hoogwaardige voedingswaarde en hoge smakelijkheid.

Voordelen Supreme Harry Hamster complete Muesli Hamstervoer

Complete, evenwichtige voeding
Verbetert de spijsvertering
Bevordert het natuurlijke foerageergedrag
Bevordert de gebitslijtage
Zeer smakelijk
Zonder toegevoegde suikers

Harry Hamster is een aantrekkelijk uitziende mengeling van ingrediënten, de verschillende vormen, grootte en structuren bieden variatie en stimuleren tevens het natuurlijke voedsel zoekgedrag waardoor uw huisdier gezond en gelukkig zal blijven.Dit unieke recept bevat een mix van natuurlijke ingrediënten die volledig in de natuurlijke voedingsbehoefte van elke hamster voorzien en van de maaltijd een feest maken.

Haary Hamster is zo samengesteld dat het aan de voedingsbehoefte van volwassen hamsters voldoet en bevat hele pinda's en zonnebloempitten die de aantrekkelijkheid vergroten en tevens passen in het dieet. Dankzij de zorgvuldige samenstelling van harry hamsters, zijn er geen voedingssupplementen meer nodig u kunterpo vertrouwen dat uw hamster(s) alle vitamines en mineralen binnen krijgt die nodig zijn voor een optimale gezondheid.

Elke 10 gram voeding bevat 100% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid eiwitten, celstof en calorieën.

BewarenBewaren

Specificaties
Inhoud: 700 gram
Samenstelling: Tarwe, getorrificeerde tarwe, erwten vlokken, sojaschroot, maïs, imaïsvlokken, zonnebloempitten, sojabonen vlokken, alfalfa, pinda, sojaolie, pinda's in dop, pompoenpitten, sojabonen, tarwe, geëxtrudeerd locust bonen, calciumcarbonaat.
Analyse: Ruw eiwit: 18% Ruwe celstof: 6% Ruw vet: 6% Ruwe as: 5% Calcium: 0,8% Fosfor: 0,6% Vitamine A 20.000 IE vitamine D3 2000 IE Ijzersulfaat monohydraat 61 mg Calciumjodaat watervrij 1,5 mg pentahydraat 20mg Mangaan oxide 32 mg zink 87 mg Natriumseleniet 0.3m
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamster (Syrische Hamster/Goudhamster)
Bijzonderheden: -
Supreme Harry Hamster complete Muesli 700 gram Hamstervoer
Reviews
10 / 10
John 02 December 2020

Onze hamster is er dol en er zit veel verschillende zaadjes in dit voer.

10 / 10
twan 13 September 2020

Goed voer met weinig pellets.

6 / 10
Heidi 09 Juni 2019

De Roborovskis zijn er niet gek van.
Valt iets beter in trek bij de Bellies en Rusjes.

10 / 10
Renu 01 September 2018

Onze hamster is er dol op!

10 / 10
JMJ 01 April 2018

Heerlijk veelzijdig voer voor de hamster met alle benodigde voedingsstoffen. Mijn hamsters smullen er van.

10 / 10
Lian 29 Augustus 2016

Supreme Harry Hamster is al jarenlang mijn vaste merk hamstervoer. Harry Hamster is sinds kort veranderd. Ik vind het nooit leuk als de fabrikanten dingen gaan veranderen zoals de samenstelling etc, maar bij de Harry hamster is dat wel ten goede gekomen. Mijn hamsters eten het nog steeds heel goed. Als mijn hamsterhobby zoch nog verder uitbreid dan ga ik de grootverpakking eens aanschaffen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »