Knaagdier Kruidenier Amarant Oogst Rood voor Knaagdieren & Vogels
Amarant Oogst Rood voor Knaagdieren & Vogels €6,95 €8,95

Amarant Oogst Rood voor Knaagdieren & Vogels

€8,95 €6,95
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Amarant Oogst Rood voor knaagdieren & Vogels!

Prachtige in de zon gerijpte amarant voor knaagdieren en konijnen! Vooral kleine knaagdieren beleven veel plezier aan het open peuzelen van de zaadjes. Het geeft de dieren niet alleen aanvullende voedingsstoffen maar ook nog eens uitdaging en knabbelplezier. 

100% Natuurlijk & van de Nederlandse boer
Heel veel natuurlijk knabbelplezier
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Is Amarant geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Amarant is geweldig om bij hamsterscaping te gebruiken. Bij hamsterscaping draait het om de benadering van het natuurlijke gedrag van de dieren. Kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten zijn echte zaadeters (granivoren), door het aanbieden van zaadrijk oogst zoals de Amarant wordt het natuurlijke gedrag van de dieren aangesproken. Dieren die hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen zijn happy en zitten goed in hun vel, het is dus zeer belangrijk voor de gezondheid van het dier. 

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen de Amarant Oogst lekker?

Ja hoor zeker! De Amarant Oogst valt onder de oogst met zaden, dat is weer anders dan oogst met bladeren of oogst met kruiden. De oogst met zaden is als voeding het beste geschikt voor de Granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat. 

Geeft amarant uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Amarant zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de zaadjes zelf moeten oogsten van de plant. De zaadjes worden immers niet los aangeboden maar moeten echt van het plantje afgehaald worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe moet ik de Amarant aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Amarant aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt de Amarant eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je de amarant rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de amarant aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Hoe eten knaagdieren de Amarant?

Alle knaagdieren eten de amarant op hun eigen manier, sommige knaagdieren houden het vast met hun handjes en andere knabbelen het er zo af. De Amarant heeft kleine stekeltjes die wij goed kunnen voelen, onze dieren hebben hier geen last van.

Hoe wordt de Amarant Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

kruiden voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: Bos | 45 cm
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamsterscaping, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Vogel
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaagdier Kruidenier Amarant Oogst Rood voor Knaagdieren & Vogels
Reviews
10 / 10
E Vd Laan 02 December 2022

Ons Rusje is hier gek op en lijkt ook erg mooi in een scape.

10 / 10
Alexandra 04 November 2022

Voor het eerst de rode Amarant besteld.Wat een prachtige kleur,en wat staat het mooi in mijn nieuwe herfst scape!Mijn hamster was zeer nieuwschierig en zat er ook op een gegeven moment aan te knabbelen.Hamster tevreden,ik ook tevreden.

10 / 10
Corrianne 09 Mei 2022

Erg mooie kleur. Blijft lang goed, omdat mijn hamster er niet van eet.

8 / 10
Susanne 27 Maart 2022

Zitten wel echt veel zaadjes in, ik vond alleen de volheid van de bloesems en de kleur een beetje tegen vallen.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »