JR Farm Pluimgierst Oogst voor Knaagdieren & Vogels
Pluimgierst Oogst voor Knaagdieren & Vogels €6,99 €8,99

Pluimgierst Oogst voor Knaagdieren & Vogels

€8,99 €6,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Pluimgierst voor Knaagdieren & Konijnen!

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlinders

Verwen je knaagdieren en konijnen met de heerlijke traktatie van JR Farm Pluimgierst! Deze natuurlijke versnapering bestaat uit zorgvuldig geselecteerde, zongerijpte zaden die zorgen voor veel knabbelplezier en voedingswaarde. Of je nu wilt bijdragen aan hun voeding of een decoratieve toevoeging zoekt voor het verblijf, Pluimgierst biedt beide mogelijkheden.

Puurdere Natuur: JR Farm Pluimgierst is gemaakt van onbehandelde, natuurlijke zaden. Deze zaden zijn een voedzame bron van vezels en essentiële oliën die bijdragen aan de algehele gezondheid van je knaagdieren
Diversiteit aan Toepassingen: Pluimgierst kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het kan dienen als verrijkende voeding voor je knaagdieren, maar ook als decoratief element voor een natuurlijk en uitdagend knaagdierverblijf
Knabbelplezier: Knaagdieren en konijnen kunnen genieten van het knabbelen aan de groene stengels en zongerijpte pluimen van de Pluimgierst. Het helpt hen om hun tandjes op een natuurlijke manier te slijten
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Of je nu wilt bijdragen aan het dieet van je harige vrienden, hun verblijf wilt verrijken of gewoon een gezonde en smakelijke traktatie wilt aanbieden, JR Farm Pluimgierst is een uitstekende keuze. Bied je knaagdieren een bron van voeding, verrijking en knabbelplezier met deze natuurlijke en veelzijdige versnapering!

Is Pluimgierst Oogst geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Pluimgierst Oogst is geweldig om bij hamsterscaping te gebruiken. Bij hamsterscaping draait het om de benadering van het natuurlijke gedrag van de dieren. Kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten zijn echte zaadeters (granivoren), door het aanbieden van zaadrijk oogst zoals de Pluimgierst wordt het natuurlijke gedrag van de dieren aangesproken. Dieren die hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen zijn happy en zitten goed in hun vel, het is dus zeer belangrijk voor de gezondheid van het dier. 

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen de Pluimgierst Oogst lekker?

Ja hoor zeker! De Pluimgierst Oogst valt onder de oogst met zaden, dat is weer anders dan oogst met bladeren of oogst met kruiden. De oogst met zaden is als voeding het beste geschikt voor de Granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat. 

Geeft Pluimgierst Oogst uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Pluimgierst Oogst zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de zaadjes zelf moeten oogsten van de plant. De zaadjes worden immers niet los aangeboden maar moeten echt van het plantje afgehaald worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe moet ik de Pluimgierst Oogst aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Pluimgierst Oogst aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt de Pluimgierst Oogst eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je de Pluimgierst rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de Pluimgierst aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Hoe eten knaagdieren de Pluimgierst Oogst?

Alle knaagdieren eten de Pluimgierst op hun eigen manier, sommige knaagdieren houden het vast met hun handjes en andere knabbelen het er zo af. Veel kleine knaagdieren zullen de zaadjes meenemen naar hun nestje en daar bewaren voor later.

Hoe wordt de Pluimgierst Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 100 gram | 30 cm
Samenstelling: Pluimgierst
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Vogel
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Pluimgierst Oogst voor Knaagdieren & Vogels
Reviews
10 / 10
. 17 Augustus 2022

Mijn hamsters vinden het heerlijk, maar dari staat toch op nummer 1

10 / 10
Elsje 01 Juli 2020

Pluimgierst is een van de zadenplanten die ik steevast in mijn verblijf heb. De meeste hamsters vinden het erg lekker, het geeft ze iets te doen tegen verveling en het stimuleert natuurlijk gedrag. Bovendien voegt het extra geuren toe aan het verblijf wat erg belangrijk is voor hamsters aangezien ze vooral hun neus gebruiken omdat ze slechtziend zijn. Het staat ook prachtig en omdat het zo weelderig is geeft het ze een gevoel van beschutting, ze kunnen er heerlijk onder schuilen, wat fijn is omdat het prooidieren zijn. Er zit altijd best veel in 1 verpakking dus zeker de moeite waard om eens te proberen.

10 / 10
Nicolet 01 Januari 2020

Mijn hamster is er gek op. Hij knabbelt het op tot het laatste zaadje.

10 / 10
Els 01 Oktober 2019

Mijn hamster vindt dit echt superlekker. Maar zelfs als dat niet het geval zou zijn zou ik het nog kopen voor de decoratieve waarde. Het maakt het hamsterverblijf helemaal af. Er zit ook echt veel in een verpakking en je kunt er dus flink mee aan de slag.

10 / 10
Judith 02 April 2019

Leuk om mee te hamsterscapen. Word ook lekker aan geknabbeld

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »