JR Farm Pluimgierst
Pluimgierst €4,95 €5,95

Pluimgierst

€5,95 €4,95
Op voorraad
  • Zaterdag verzending!
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
  • Getest op geschiktheid
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Productomschrijving

JR Farm Pluimgierst voor knaagdieren!

De JR Farm Pluimgierst is een natuurlijke versnapering met heerlijke zongerijpte zaden. Voor veel en gezond knabbelplezier!

Wist je dat pluimgierst ook in Nederland in het wild groeit. Het is een van de eerste cultuurgewassen van Nederland. Leuk om te weten dat giest glutenvrij is. In de eiwitten van gierst zijn zeer belangrijke aminozuren te vinden.Verder is gierst erg rijk aan ijzer, magnesium, koper, fosfor,en mangaan.

De pluimgierst kan gebruikt worden als voedselverrijking, maar ook als decoratie voor in een natuurlijk knaagdierverblijf. Zet de pluimen overeind in het verblijf en het zal er prachtig uitzien. De stengels hebben een mooie groene kleur en de overhangende pluimen geven een prachtig effect.

Gierst bevat ook vitamine B1 en B6. Naast een opmerkelijk hoog eiwitgehalte is gierst ook zeer rijk aan kiezelzuur (silicium). Kiezelzuur ondersteunt de opbouw van huid, vacht en nagels.Een bijzondere eigenschap van gierst is dat het de temperatuurhuishouding ondersteund. Dit maakt gierst uitermate geschikt voor oudere dieren.

De pluimgierst is met name geschikt voor de zaadetende knaagdieren zoals muizen, hamsters, gerbils en ratten.

Puur Natuur
Rijk aan vezels en essentiële oliën
Ondersteund de huid en vacht

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud: 100 gram
Samenstelling: Pluimgierst
Analyse: -
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat
Bijzonderheden: -
JR Farm Pluimgierst
Reviews
10 / 10
Elsje 01 Juli 2020

Pluimgierst is een van de zadenplanten die ik steevast in mijn verblijf heb. De meeste hamsters vinden het erg lekker, het geeft ze iets te doen tegen verveling en het stimuleert natuurlijk gedrag. Bovendien voegt het extra geuren toe aan het verblijf wat erg belangrijk is voor hamsters aangezien ze vooral hun neus gebruiken omdat ze slechtziend zijn. Het staat ook prachtig en omdat het zo weelderig is geeft het ze een gevoel van beschutting, ze kunnen er heerlijk onder schuilen, wat fijn is omdat het prooidieren zijn. Er zit altijd best veel in 1 verpakking dus zeker de moeite waard om eens te proberen.

10 / 10
Nicolet 01 Januari 2020

Mijn hamster is er gek op. Hij knabbelt het op tot het laatste zaadje.

10 / 10
Els 01 Oktober 2019

Mijn hamster vindt dit echt superlekker. Maar zelfs als dat niet het geval zou zijn zou ik het nog kopen voor de decoratieve waarde. Het maakt het hamsterverblijf helemaal af. Er zit ook echt veel in een verpakking en je kunt er dus flink mee aan de slag.

10 / 10
Judith 02 April 2019

Leuk om mee te hamsterscapen. Word ook lekker aan geknabbeld

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »