Knaagdier Kruidenier Lijnzaad Vlas Oogst voor Knaagdieren & Vogels
Lijnzaad Vlas Oogst voor Knaagdieren & Vogels €6,99 €7,99

Lijnzaad Vlas Oogst voor Knaagdieren & Vogels

€7,99 €6,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

Lijnzaad Vlas Oogst voor Knaagdieren en Konijnen!

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersDe zaadjes van de Lijnzaad plant zijn een grote favoriet van kleine knaagdieren en terecht want deze zitten boordevol lekkere voedingsstoffen. De dieren oogsten de zaadjes zelf met hun pootjes, dit is niet alleen enorm aandoenlijk om te zien, maar geeft ze ook nog eens bezigheid en gaat daarmee verveling tegen.

100% Natuurlijk van de boer!
Heel veel natuurlijk knabbelplezier
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Is Lijnzaad Oogst geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Lijnzaad Vlas Oogst is geweldig om bij hamsterscaping te gebruiken. Bij hamsterscaping draait het om de benadering van het natuurlijke gedrag van de dieren. Kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten zijn echte zaadeters (granivoren), door het aanbieden van zaadrijk oogst zoals de Lijnzaad Vlas wordt het natuurlijke gedrag van de dieren aangesproken. Dieren die hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen zijn happy en zitten goed in hun vel, het is dus zeer belangrijk voor de gezondheid van het dier. 

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen de Lijnzaad Vlas Oogst lekker?

Ja hoor zeker! De Lijnzaad Vlas Oogst valt onder de oogst met zaden, dat is weer anders dan oogst met bladeren of oogst met kruiden. De oogst met zaden is als voeding het beste geschikt voor de Granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat. 

Geeft Lijnzaad Vlas Oogst uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Lijnzaad Vlas Oogst zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de zaadjes zelf moeten oogsten van de plant. De zaadjes worden immers niet los aangeboden maar moeten echt van het plantje afgehaald worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe moet ik de Lijnzaad Vlas Oogst aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Lijnzaad Vlas Oogst aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt de Lijnzaad Vlas Oogst eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je de Lijnzaad Vlas rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de Lijnzaad Vlas aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Hoe eten knaagdieren de Lijnzaad Vlas Oogst?

Alle knaagdieren eten de Lijnzaad Vlas op hun eigen manier, sommige knaagdieren houden het vast met hun handjes en andere knabbelen het er zo af. Veel kleine knaagdieren zullen de zaadjes meenemen naar hun nestje en daar bewaren voor later.

Hoe wordt de Lijnzaad Vlas Oogst bij ons bewaard?

In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

Specificaties
Inhoud: Bos
Geschikt voor: Knaagdieren, Hamsterscaping, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat
Bijzonderheden: -
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
Knaagdier Kruidenier Lijnzaad Vlas Oogst voor Knaagdieren & Vogels
Reviews
10 / 10
Myrthe Van de Wiel 25 Februari 2023

Mijn hamster eet dit echt binnen 1 dag op zo lekker vindt ze het. Je krijgt ook een goede hoeveelheid waar je een tijdje mee kunt doen, en de kwaliteit is ook top.

10 / 10
Nina Julia Buren 17 Oktober 2022

Mijn syrische hamster zijn favoriet!! ze gaan zo snel op!

10 / 10
M.S 30 September 2022

Mijn dwerghamster is er dol op!

10 / 10
. 13 Juni 2022

Als ze het zien staan jn het verlijf word het gelijk leeg geplukt. Zijn er gek op!

10 / 10
Masha 24 Mei 2022

Mijn campbellies waren altijd groot fan van lijnzaad. Dit keer heb ik het gekocht voor mijn Syrische hamster. Hij vond het niet heel spannend helaas. Maar hij is ook mega kieskeurig!

  • + Lange steel geschikt voor diepe bodembedekking bij scapes

10 / 10
Chantal P. 12 September 2021

Geweldig! Mijn hamsters zijn hier dol op en de kwaliteit van de oogst is ook prachtig. Ik heb DRD gebeld voor dat ik heb besteld om te vragen of het wel vers is. Ik heb namelijk bij een andere winkel een keer besteld en daar was het alles behalve vers. Aan de telefoon werd ik heel netjes te woord gestaan en is bij verteld dat bij DRD de plantjes echt vers zijn en dat is ook echt zo dus ik heb nu een vast adres waar ik mijn plantjes ga kopen, heel erg bedankt DRD

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »