JR Farm Pick & Fly Dari, Gierst en Lijnzaad Oogst
Pick & Fly Dari, Gierst en Lijnzaad Oogst €4,99 €5,99

Pick & Fly Dari, Gierst en Lijnzaad Oogst

€5,99 €4,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Pick & Fly voor Knaagdieren & Konijnen!

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlinders

De JR Farm Pick & Fly Dari, Gierst en Lijnzaad oogst is een natuurlijke lekkernij met heerlijke, zongerijpte zaden. Voor langdurig oogstplezier en bezigheid voor knaagdieren en vogels! De oogst is 100% natuurlijk, onbehandeld en komt rechtstreeks van de boer. Om die reden kan er nog biodiversiteit in voorkomen.

100% Natuurlijk Rechtstreeks van de boer!
Rijk aan vezels en essentiële oliën
Ondersteunt de darmflora en de huid
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Let op! De samenstelling verandert momenteel zeer van deze mix omdat JR Farm kampt met oogstproblemen. De inhoud van de Pick & Fly kan dus aanzienlijk afwijken van de afbeelding.

Is Pick & Fly Oogst geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Pick & Fly Oogst is geweldig om bij hamsterscaping te gebruiken. Bij hamsterscaping draait het om de benadering van het natuurlijke gedrag van de dieren. Kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten zijn echte zaadeters (granivoren), door het aanbieden van zaadrijk oogst zoals de Pick & Fly wordt het natuurlijke gedrag van de dieren aangesproken. Dieren die hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen zijn happy en zitten goed in hun vel, het is dus zeer belangrijk voor de gezondheid van het dier. 

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen de Pick & Fly Oogst lekker?

Ja hoor zeker! De Pick & Fly Oogst valt onder de oogst met zaden, dat is weer anders dan oogst met bladeren of oogst met kruiden. De oogst met zaden is als voeding het beste geschikt voor de Granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat. 

Geeft Pick & Fly Oogst uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Pick & Fly Oogst zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de zaadjes zelf moeten oogsten van de plant. De zaadjes worden immers niet los aangeboden maar moeten echt van het plantje afgehaald worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe moet ik de Pick & Fly Oogst aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Pick & Fly Oogst aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt de Pick & Fly Oogst eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je de Pick & Fly rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de Pick & Fly aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Hoe eten knaagdieren de Pick & Fly Oogst?

Alle knaagdieren eten de Pick & Fly op hun eigen manier, sommige knaagdieren houden het vast met hun handjes en andere knabbelen het er zo af. Veel kleine knaagdieren zullen de zaadjes meenemen naar hun nestje en daar bewaren voor later.

Kunnen dieren dik worden van Pick & Fly Oogst?

Hoewel de verschillende gierst soorten zaadjes vetrijk zijn, gaat het hier wel om gezonde vetten die essentieel zijn voor de gezondheid van de dieren, het is dus geen extreme dikmaker. 

Hoe wordt de Pick & Fly bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

Geschiedenis van de Lijnzaad Plant
Lijnzaad wordt al sinds de steentijd als een olie- en vezelplant gebruikt. Lijnzaad kan ook als laxeermiddel dienen, omdat de zaden veel plantenslijm bevatten dat in de darm opzwelt en het normaal functioneren van de darm bevordert.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 130 gram
Samenstelling: Momenteel geen lijnzaad vlas aanwezig in de mix | Dari, Gierst en Lijnzaad oogst
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
JR Farm Pick & Fly Dari, Gierst en Lijnzaad Oogst
Reviews
7.3 / 10
(15)
4 / 10
Roos 15 November 2022

Geweldig maar er kwamen voermotten uit ?!

6 / 10
Elise 13 Juni 2022

Super lekkere oogst ! Mijn hamster vindt de darikolf het lekkerst . Alleen wel jammer dat het lijnzaad vlas er niet bij zat ….

6 / 10
Elise 13 Juni 2022

Super lekkere oogst ! Mijn hamster vindt de darikolf het lekkerst . Alleen wel jammer dat het lijnzaad vlas er niet bij zat ….

4 / 10
Eline 28 Mei 2022

2 van de 3 dingen zaten erin. geen lijnzaad te bekennen. 2 keer dezelfde besteld, want mijn hamster is dol op lijnzaad, geen van beide lijnzaad inbegrepen. dari en gierst wel, lijnzaad niet.

6 / 10
Frauke Janssens 22 Maart 2022

Er zaten bij mij motten bij de zaden. Zal vast niet bij iedereen zijn dus voor de rest wel goed.

6 / 10
Sanja de Groot 20 Maart 2022

ik had deze gekocht zodat ik lijnzaad kon uittesten maar er zat geen een stukje lijnzaadvlasje in alleen darikolf en pluimgierst, maar er is in principe niks mis met het oogst gewoon jammer dat er geen lijnzaadvlas in zat want ik vind 10 euro voor 300gr heel veel...

6 / 10
Gina van den Berg 04 Februari 2022

Jammer dat er geen lijnzaad te bekennen was. Wel heel veel dari kolf.

6 / 10
Femke 01 April 2021

Leuke plantjes, zat alleen vrij weinig pluimgierst en lijnzaad in en een enorm grote en zware dari kolf. Als het meer gelijk is lijkt me leuker.

10 / 10
Daniela 12 Januari 2021

Veel groter dan verwacht. Heel veel verschillende zaadjes.

10 / 10
Audrey 01 December 2020

Leuke variatie aan knabbels voor je hamster. Afwisseling in zaadjes vinden ze altijd leuk en ze kunnen er lekker druk mee zijn wat leuk is om te zien!

10 / 10
kathleen 01 Oktober 2020

zeer gewild, tevreden

10 / 10
Myrthe 02 Februari 2020

Mijn hamster vindt vooral de lijnzaad helemaal geweldig. Goed product om hem nieuwsgierig en aan het scharrelen te houden.

8 / 10
Finette 03 Oktober 2019

Mijn Hamster vond dit een erg Lekkere snack! Wel was hij kleiner dan verwacht.

8 / 10
Monique 03 Oktober 2019

Vooral de Dari en de lijnzaad oogst vallen erg in de smaak! Een aanrader!

10 / 10
Carlijn 01 Oktober 2019

Heel fijn pakket! Ik gebruik het voor onze hamsterhokken en het leuke is dat ze gelijk een aantal verschillende zaden hebben. Zeker een aanrader.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »