JR Farm Groene Senegal Gierst Oogst
Groene Senegal Gierst Oogst €5,99 €6,99

Groene Senegal Gierst Oogst

€6,99 €5,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 09:00 tot 18:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Groene Senegal Gierst: Natuurlijke Traktatie voor Knaagdieren & Konijnen!

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlinders

Verwen je knaagdieren en konijnen met de heerlijke JR Farm Groene Senegal Gierst. Deze natuurlijke voedingssupplement is samengesteld uit smaakvolle, zongerijpte zaden die zorgen voor speel- en knabbelplezier. De Senegal gierst kan dienen als voedselverrijking en een decoratieve toevoeging aan een natuurlijk knaagdierverblijf. Plaats de Senegal gierst rechtop in het verblijf voor een prachtig groen accent en een visueel aantrekkelijk effect dankzij de overhangende pluimen.

Pure Natuur: De groene Senegal gierst is een puur natuurlijke traktatie die je knaagdieren en konijnen zal verrassen. Met zorg geselecteerde zaden bieden een voedzaam en smakelijk tussendoortje
Voedzaam en Gezond: Deze gierst is rijk aan vezels en essentiële oliën, wat gunstig kan zijn voor de spijsvertering, huid en vacht van je huisdieren
Stimulatie en Plezier: De Senegal gierst biedt niet alleen een smakelijke traktatie, maar ook stimulatie voor het natuurlijke knaaginstinct van je knaagdieren. Dit helpt om hun tanden gezond te houden
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Of je nu kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten hebt, de JR Farm Groene Senegal Gierst zal hun smaakpapillen prikkelen en hun natuurlijke behoeften vervullen.

Je kunt deze gierst op verschillende manieren aanbieden, bijvoorbeeld op de bodembedekking, aan tralies of als decoratief element in het verblijf. Geniet van het aanschouwen van je knaagdieren en konijnen terwijl ze zich tegoed doen aan deze heerlijke, natuurlijke traktatie die hun welzijn bevordert!

Is Senegal Gierst Oogst geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Senegal Gierst Oogst is geweldig om bij hamsterscaping te gebruiken. Bij hamsterscaping draait het om de benadering van het natuurlijke gedrag van de dieren. Kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten zijn echte zaadeters (granivoren), door het aanbieden van zaadrijk oogst zoals de Senegal Gierst wordt het natuurlijke gedrag van de dieren aangesproken. Dieren die hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen zijn happy en zitten goed in hun vel, het is dus zeer belangrijk voor de gezondheid van het dier. 

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen de Senegal Gierst Oogst lekker?

Ja hoor zeker! De Senegal Gierst valt onder de oogst met zaden, dat is weer anders dan oogst met bladeren of oogst met kruiden. De oogst met zaden is als voeding het beste geschikt voor de Granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat. 

Geeft Senegal Gierst uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Senegal Gierst Oogst zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de zaadjes zelf moeten oogsten van de plant. De zaadjes worden immers niet los aangeboden maar moeten echt van het plantje afgehaald worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe moet ik de Senegal Gierst Oogst aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Senegal Gierst Oogst aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt de Senegal Gierst eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je de Dari rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de Senegal Gierst aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Hoe eten knaagdieren de Senegal Gierst Oogst?

Alle knaagdieren eten de Senegal Gierst op hun eigen manier, sommige knaagdieren houden het vast met hun handjes en andere knabbelen het er zo af. Veel kleine knaagdieren zullen de zaadjes meenemen naar hun nestje en daar bewaren voor later.

Kunnen dieren dik worden van Senegal Gierst  Oogst?

Hoewel de Dari zaadjes vetrijk zijn, gaat het hier wel om gezonde vetten die essentieel zijn voor de gezondheid van de dieren, het is dus geen extreme dikmaker. 

Hoe wordt de Senegal Gierst Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 50 gram | 30 cm
Samenstelling: 100% Groene Senegal Gierst
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Vogel
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Groene Senegal Gierst Oogst
Reviews
10 / 10
Linda 01 Juni 2020

Erg leuk voor hamsterscaping!

10 / 10
elsjedevisser 03 December 2018

Mijn hamster lust dit niet maar het is gewoon al leuk ter decoratie om het hok een natuurlijke uitstraling te geven. Geweldig leuk dit soort zadenplanten.

10 / 10
elsjedevisser 03 December 2018

Mijn hamster lust dit niet maar het is gewoon al leuk ter decoratie om het hok een natuurlijke uitstraling te geven. Geweldig leuk dit soort zadenplanten.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »