JR Farm Groene Senegal Gierst Oogst
Groene Senegal Gierst Oogst €4,99 €5,99

Groene Senegal Gierst Oogst

€5,99 €4,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Groene Senegal Gierst voor Knaagdieren & Konijnen!

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersDe JR Farm Groene Senegal Gierst is een natuurlijk voedingssupplement met heerlijke, in de zon gerijpte zaden. Voor veel speel en knabbelplezier! De senegal gierst kan gebruikt worden als voedselverrijking, maar ook als decoratie voor in een natuurlijk knaagdierverblijf. Zet de senegal gierst overeind in het verblijf en het zal er prachtig uitzien. De stengels hebben een mooie groene kleur en de overhangende pluimen geven een prachtig effect.

Puur Natuur
Rijk aan vezels en essentiële oliën
Ondersteunt de spijsvertering, huid en vacht
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Gierst bevat ook vitamine B1 en B6. Naast een opmerkelijk hoog eiwitgehalte is gierst ook zeer rijk aan kiezelzuur (silicium). Kiezelzuur ondersteunt de opbouw van huid, vacht en nagels. Een bijzondere eigenschap van gierst is dat het de temperatuurhuishouding ondersteunt. Dit maakt gierst uitermate geschikt voor oudere dieren.

De senegal gierst is met name geschikt voor de zaadetende knaagdieren zoals muizen, hamsters, gerbils en ratten.

Is Senegal Gierst Oogst geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Senegal Gierst Oogst is geweldig om bij hamsterscaping te gebruiken. Bij hamsterscaping draait het om de benadering van het natuurlijke gedrag van de dieren. Kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten zijn echte zaadeters (granivoren), door het aanbieden van zaadrijk oogst zoals de Senegal Gierst wordt het natuurlijke gedrag van de dieren aangesproken. Dieren die hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen zijn happy en zitten goed in hun vel, het is dus zeer belangrijk voor de gezondheid van het dier. 

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen de Senegal Gierst Oogst lekker?

Ja hoor zeker! De Senegal Gierst valt onder de oogst met zaden, dat is weer anders dan oogst met bladeren of oogst met kruiden. De oogst met zaden is als voeding het beste geschikt voor de Granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat. 

Geeft Senegal Gierst uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Senegal Gierst Oogst zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de zaadjes zelf moeten oogsten van de plant. De zaadjes worden immers niet los aangeboden maar moeten echt van het plantje afgehaald worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe moet ik de Senegal Gierst Oogst aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Senegal Gierst Oogst aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt de Senegal Gierst eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je de Dari rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de Senegal Gierst aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Hoe eten knaagdieren de Senegal Gierst Oogst?

Alle knaagdieren eten de Senegal Gierst op hun eigen manier, sommige knaagdieren houden het vast met hun handjes en andere knabbelen het er zo af. Veel kleine knaagdieren zullen de zaadjes meenemen naar hun nestje en daar bewaren voor later.

Kunnen dieren dik worden van Senegal Gierst  Oogst?

Hoewel de Dari zaadjes vetrijk zijn, gaat het hier wel om gezonde vetten die essentieel zijn voor de gezondheid van de dieren, het is dus geen extreme dikmaker. 

Hoe wordt de Senegal Gierst Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 50 gram
Samenstelling: 100% Groene Senegal Gierst
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
JR Farm Groene Senegal Gierst Oogst
Reviews
10 / 10
Linda 01 Juni 2020

Erg leuk voor hamsterscaping!

10 / 10
elsjedevisser 03 December 2018

Mijn hamster lust dit niet maar het is gewoon al leuk ter decoratie om het hok een natuurlijke uitstraling te geven. Geweldig leuk dit soort zadenplanten.

10 / 10
elsjedevisser 03 December 2018

Mijn hamster lust dit niet maar het is gewoon al leuk ter decoratie om het hok een natuurlijke uitstraling te geven. Geweldig leuk dit soort zadenplanten.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »