JR Farm Kanariezaad Oogst
Kanariezaad Oogst €3,99 €4,99

Kanariezaad Oogst

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • GROOTSTE Knaagdierwinkel van Europa
  • ALLE producten 100% knaagdiervriendelijk!
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Kanariezaad Oogst voor Knaagdieren & Konijnen!

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersDe JR Farm Kanariezaad Oogst is zongerijpt en komt rechtstreeks van de boer. Lekkere zaden om zelf te oogsten door de dieren is een leuke bezigheid! De Kanariezaad is ook een geweldige toevoeging als het gaat om Hamsterscaping. De oogst is 100% natuurlijk, onbehandeld en komt rechtstreeks van de boer. 

Puur Natuur Rechtstreeks van de boer!
Rijk aan vezels en essentiële oliën
Ondersteunt de huid en vacht
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Is Kanariezaad Oogst geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Kanariezaad Oogst is geweldig om bij hamsterscaping te gebruiken. Bij hamsterscaping draait het om de benadering van het natuurlijke gedrag van de dieren. Kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten zijn echte zaadeters (granivoren), door het aanbieden van zaadrijk oogst zoals de Kanariezaad wordt het natuurlijke gedrag van de dieren aangesproken. Dieren die hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen zijn happy en zitten goed in hun vel, het is dus zeer belangrijk voor de gezondheid van het dier. 

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen de Kanariezaad Oogst lekker?

Ja hoor zeker! De Kanariezaad Oogst valt onder de oogst met zaden, dat is weer anders dan oogst met bladeren of oogst met kruiden. De oogst met zaden is als voeding het beste geschikt voor de Granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat. 

Geeft Kanariezaad Oogst uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Kanariezaad Oogst zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de zaadjes zelf moeten oogsten van de plant. De zaadjes worden immers niet los aangeboden maar moeten echt van het plantje afgehaald worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe moet ik de Kanariezaad Oogst aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Kanariezaad Oogst aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt de Kanariezaad Oogst eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je de Kanariezaad rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de Kanariezaad aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Hoe eten knaagdieren de Kanariezaad Oogst?

Alle knaagdieren eten de Kanariezaad op hun eigen manier, sommige knaagdieren houden het vast met hun handjes en andere knabbelen het er zo af. Veel kleine knaagdieren zullen de zaadjes meenemen naar hun nestje en daar bewaren voor later.

Kunnen dieren dik worden van Kanariezaad Oogst?

Hoewel de Kanariezaad zaadjes vetrijk zijn, gaat het hier wel om gezonde vetten die essentieel zijn voor de gezondheid van de dieren, het is dus geen extreme dikmaker. 

Hoe wordt de Kanariezaad Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 20 gram
Samenstelling: Kanariezaad
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja, door rond te strooien
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Dwerghamster, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
JR Farm Kanariezaad Oogst
Reviews
8 / 10
Elsje 16 Maart 2021

Heel decoratief..sommige van mn hamsters vinden het heerlijk, anderen eten er niet van., dus het verschilt per hamster. Wel zou ik graag willen dat jr farm grotere verpakkingen gebruikte. Soms komen ze n beetje dubbelgevouwen aan en dat is jammer maar verder helemaal tevreden.

10 / 10
Anja 09 Augustus 2020

Staat geweldig in het verblijf voor hamster- of gerbil scaping (in het laatste geval niet echt lang, lol) Onze gerbils zijn er gek op!

10 / 10
Judith 02 Oktober 2019

Een leuke verrijking voor in het hamsterverblijf. Het staat niet alleen leuk, maar de hamster is ook lekker bezig met het verzamelen van de zaadjes.

10 / 10
Judith 01 Juli 2019

Een leuke verrijking voor dwerghamsters. Bij mij werd er direct aan getrokken en geknabbeld.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »