JR Farm Dari Kolf Oogst
Dari Kolf Oogst €3,99 €4,99

Dari Kolf Oogst

€4,99 €3,99
Op voorraad
  • Persoonlijk & deskundig advies
  • Altijd 100% knaagdiervriendelijk
  • Op werkdagen voor 17 uur besteld, zelfde dag verzonden!
  • Klantenservice van 09:00 tot 18:00
Vraag over dit product?

Vraag over dit product?

Heeft u een vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Productomschrijving

JR Farm Dari Kolf: Natuurlijke Bezighouding voor Knaagdieren & Konijnen!

knaagdier kruiden vriendelijk voor bijen en vlindersDe JR FARM Dari Kolf geeft natuurlijke bezigheid aan je lieveling. De zongerijpte zaden moeten door het diertje zelf geoogst worden. Daar zijn ze uren zoet mee. Hamstertjes plukken de zaadjes er graag vanaf en hamsteren deze vervolgens in hun voorraadkamer. 

Natuurlijke Bezighouding: De Dari Kolf geeft je huisdieren de kans om hun natuurlijke gedrag uit te oefenen door zelf de zaden te oogsten. Dit stimuleert hun nieuwsgierigheid en houdt ze fysiek en mentaal bezig
Variatie van Dieren: Of het nu hamsters, muizen, dwerghamsters, gerbils of ratten zijn, de Dari Kolf is geschikt voor verschillende kleine knaagdieren
Gezonde Voedingswaarde: De zaden van de Dari Kolf bieden essentiële voedingsstoffen zoals goede vetten, vitaminen en vezels, wat kan bijdragen aan een gezonde spijsvertering, huid en vacht
Ideaal voor Hamsterscaping & Gerbilscaping!

Laat je huisdieren genieten van een natuurlijke en uitdagende bezigheid met de JR Farm Dari Kolf! Deze kolf bestaat uit zongerijpte zaden die door je geliefde knaagdieren en konijnen zelf moeten worden geoogst. Dit zorgt voor urenlang speelplezier en houdt ze actief en bezig. Hamsters vinden het bijvoorbeeld geweldig om de zaadjes van de Dari Kolf te plukken en deze te hamsteren in hun voorraadkamers. De zaden van de Dari Kolf zijn rijk aan goede vetten, vitaminen en natuurlijke vezels, wat bijdraagt aan een gezonde voeding.

Bied je knaagdieren een natuurlijke uitdaging en voedingsrijke activiteit met de JR Farm Dari Kolf. Het rechtstreeks van de boer verkregen en onbehandelde oogst biedt een bron van natuurlijke diversiteit. Hiermee help je je knaagdieren en konijnen om hun natuurlijke gedrag te uiten en tegelijkertijd te genieten van heerlijke voeding.

Is Dari Kolf Oogst geschikt voor Hamsterscaping?

Jazeker! Dari Oogst is geweldig om bij hamsterscaping te gebruiken. Bij hamsterscaping draait het om de benadering van het natuurlijke gedrag van de dieren. Kleine knaagdieren zoals Muizen, Dwerghamsters, Hamsters, Gerbils en Ratten zijn echte zaadeters (granivoren), door het aanbieden van zaadrijk oogst zoals de Dari wordt het natuurlijke gedrag van de dieren aangesproken. Dieren die hun natuurlijke gedrag kunnen vertonen zijn happy en zitten goed in hun vel, het is dus zeer belangrijk voor de gezondheid van het dier. 

Vinden alle Knaagdieren en Konijnen de Dari Oogst lekker?

Ja hoor zeker! De Dari Oogst valt onder de oogst met zaden, dat is weer anders dan oogst met bladeren of oogst met kruiden. De oogst met zaden is als voeding het beste geschikt voor de Granivore (zaad etende) knaagdieren, zoals muis, dwerghamster, hamster, gerbil en rat. 

Geeft Dari Oogst uitdaging aan knaagdieren?

Ja, zeker weten! Dari Oogst zorgt voor veel uitdaging omdat de dieren de zaadjes zelf moeten oogsten van de plant. De zaadjes worden immers niet los aangeboden maar moeten echt van het plantje afgehaald worden en dat geeft extra verrijking wat we ook wel voerverrijking noemen.

Hoe moet ik de Dari Oogst aanbieden?

Er zijn heel veel manieren om de Dari Oogst aan te bieden, ook een beetje afhankelijk van de doelstelling. Je kunt de Dari Oogst eenvoudig op de bodembedekking leggen, maar wil je dat je dier moeite moet doen, dan kun je de Dari rechtop in de bodembedekking plaatsen, bij een laag van minimaal 20 cm is dat prima te doen.

Het is ook mogelijk om deze aan de tralies van het verblijf te bevestigen met een snack klem.
Het is ook mogelijk om de Dari aan glas te bevestigen door middel van een zuignap klem.

Hoe eten knaagdieren de Dari Oogst?

Alle knaagdieren eten de Dari op hun eigen manier, sommige knaagdieren houden het vast met hun handjes en andere knabbelen het er zo af. Veel kleine knaagdieren zullen de zaadjes meenemen naar hun nestje en daar bewaren voor later.

Kunnen dieren dik worden van Dari Oogst?

Hoewel de Dari zaadjes vetrijk zijn, gaat het hier wel om gezonde vetten die essentieel zijn voor de gezondheid van de dieren, het is dus geen extreme dikmaker. 

Hoe wordt de Dari Oogst bij ons bewaard?

Het is leuk om te weten dat wij deze oogst rechtstreeks van de fabrikant ontvangen en daardoor een zeer goede versheid kunnen bieden. In ons magazijn wordt de oogst koel, droog en UV-vrij bewaard. Dit laatste is belangrijk om afbraak van voedingsstoffen door UV licht te voorkomen. Wij raden daarom aan om de oogst altijd donker, koel en droog te bewaren.

jr farm knaagdier snacks en voeding voor knaagdieren en konijnen

Specificaties
Inhoud (ca): 100 gram | 30 cm
Samenstelling: Dari
Analyse: -
Bevordert Foerageren: Ja
Geschikt voor: Knaagdieren, Muis, Hamster, Gerbil, Rat, Cavia, Konijn, Chinchilla, Degoe | Vogel
Type: Aanvullend diervoeder
Bijzonderheden: Natuurproduct waardoor kleur hoeveelheid blad/bloem aanzienlijk kunnen afwijken van de getoonde afbeelding. Breekbaar waardoor takjes gebroken kunnen zijn. Gebundeld waardoor takjes verstrengeld kunnen zijn.
Disclaimer: Niet voor voedselproducerende dieren
JR Farm Dari Kolf Oogst
Reviews
9.8 / 10
(13)
10 / 10
Laura 03 Maart 2023

Mijn muizen zijn er heel erg blij mee. Besteld en volgende dag al in huis. Super!

10 / 10
Eva 01 December 2022

Heel fijne oogst heel leuk voor een hamstersceping

10 / 10
Jayda 30 Oktober 2022

Mijn konijntjes zijn er dol op! Zeker een aanrader

10 / 10
Nicole 11 Juli 2022

Goed verpakt . Mooie grote takken , mijn hamster is er dol op

  • + Komt netjes en heel binnen

10 / 10
Ingmar Postma 21 Maart 2022

Mijn hamsters vonden dit heerlijk!

10 / 10
Michelle 09 November 2020

Leuk voor in de scape en mijn hamster vind het lekker!

10 / 10
Tess 01 September 2020

Echt fantastisch. Hamster vind het verrukkelijke binnen een week op. Echt hoor herhaling vatbaar

10 / 10
Hellen 01 Juli 2020

Geweldig product, mijn hamsters zijn er dol op.

10 / 10
Melissa 03 April 2019

Me hamster is er gek op!

8 / 10
lisanne 18 December 2018

Goed, mij hamster vind het heerlijk en staat heel leuk in de kooi. Lijkt wel iets anders op de foto.

10 / 10
elsjedevisser 03 December 2018

Dit vindt mn hamster gewoon té lekker. Als ik het er niet op tijd uithaal eet ze m in n paar uur helemaal kaal. Wel enig om te zien hoe gretig ze hier op aan valt.

10 / 10
elsjedevisser 03 December 2018

Dit vindt mn hamster gewoon té lekker. Als ik het er niet op tijd uithaal eet ze m in n paar uur helemaal kaal. Wel enig om te zien hoe gretig ze hier op aan valt.

10 / 10
Jeannine 01 December 2018

Onze dwerghamster vind de dari kolf erg lekker. Als we een stukje in zijn kooi leggen begint hij meteen met eten. Hij is wel erg groot dus wij geven kleine stukjes per keer.

We hebben verschillende koekies voor knaagdieren, maar we hebben ook cookies die de website verbeteren! Vindt u dat goed? Ja Nee Meer over cookies »